Gearbox vlastní Duke Nukem značku + plán dema
Duke Nukem Forever Novinka Gearbox vlastní Duke Nukem značku + plán dema

Gearbox vlastní Duke Nukem značku + plán dema

Michal Burian

Michal Burian

6

Randy Pitchford, šéf studia Gearbox Software, se nechal na PAX 2010 slyšet, že jeho firma vlastní práva pro vývoj dalších her ze série Duke Nukem + informace o plánované demoverzi, nové gameplay video a galerie.

Reklama

Duke Nukem Forever vznikal nejdříve ve studiu 3D Realms. Pak však tým nevyšel s financemi a vývoj hry visel na vlásku. Pitchford následně využil svých kontaktu u 3D Realms (právě tam totiž začínal) a odkoupil značku Duke Nukem. Práce na Duke Nukem Forever tedy pokračují úspěšně dál a to ve spolupráci s bývalým týmem 3D Realms.

Randy Pitchford dále prozradil, že demoverze střílečky Duke Nukem Forever je pro Gearbox nesmírně důležitá. Chtějí totiž všem čekajícím hráčům titul ukázat a přesvědčit je, že nový Duke stojí za koupi. "Teď, když jsme Duke Nukem Forever ohlásili, můžeme s distributorem plánovat vydání plné verze i načasovat zveřejnění dema," dodal Pitchford.

Je tedy více než pravděpodobné, že se demoverze dočkáme před vydáním plné verze, která je prozatím naplánovaná na rok 2011.

Závěrem se můžete podívat na nové gameplay video a obrázky z PAX 2010:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama