Gears 5 představuje editor map
Gears 5 Novinka Gears 5 představuje editor map

Gears 5 představuje editor map

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Hra nabídne mnoho možností pro vlastní kreativitu.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o novém módu do Gears 5, kdy se společně s dvěma kamarády pokusíte zneškodnit nepřátelské hnízdo a posléze se budete snažit utéct nabíhajícím davům zlých monster. Tento režim určitě sám o sobě působí zábavně, avšak vývojáři z The Coalition myslí i na to, aby se jen tak nestihl omrzet. Proto dají k dispozici všem hráčům editor map, v němž mohou vytvářet všemožné levely s různou obtížností a délkou.

Hráči si mohou vybrat jací nepřátelé proti vám budou v dané úrovni stát, jaké zbraně se mohou používat, kolik místností bude úroveň čítat, či s jakými speciálními efekty se budou hráči potýkat. Jakmile budete s vaším výtvorem spokojeni, můžete ho stiskem jednoho tlačítka projít v režimu volné kamery a případně provést ještě několik změn. Po jeho dokončení se lze ihned pustit do bojů s vašimi dalšími dvěma přáteli nebo mapu nahrát, aby si ji mohli užít i ostatní.

Gears 5 vychází 10. září na PC a Xbox One, nicméně pokud jste majiteli Xbox Game Passu, případně si předobjednáte hru v Ultimate Edition, získáte předběžný přístup do hry již 6. září. Konzolovou verzi si můžete zakoupit na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama