Gears of War 3 odhalují seznam MP map
Gears of War Novinka Gears of War 3 odhalují seznam MP map

Gears of War 3 odhalují seznam MP map

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Epic uvolnil vyčerpávající seznam a popis všech multiplayerových map, na které ve hře narazíme<strong> + nové obrázky a videa</strong>

Reklama

Gearsy dorazí na trh s deseti multiplayerovými mapami, jež budou k dispozici jak v klasickém módu Versus, tak Hordě. Navíc se díky podpoře fanoušků dočkáme i podstatně vylepšených map Old Town, Trashball a Trenches z veřejné multiplayerové bety. Tyto mapy byly zdokonaleny v závislosti na pokynech a informacích testerů z celého světa, takže si je užijí opravdu všichni. Pojďme se ale podívat na mapy postupně.

Checkout

Mapa Checkout leží na základech bývalého supermarketu. Majitel se snažil během evakuace zachránit, co se dalo. Nakonec ale musel nechat vše napospas času a Sarančatům. Tato mapa nabízí především intenzivní přestřelky v interiérech. Výběr zbraně je životně důležitý, krytí takřka nezbytné a každý krok vás může stát život. Při střetech nezapomínejte na slogan obchodu: „Všechno musí pryč“.

Drydock

O Seranské kultuře toho bylo napsáno mnoho, lidé ale často zapomínají na pozadí, na kterém všechno stojí. Tento sklad a vrakoviště je plné nedoručených balíčků a nepotřebného harampádí. Nejzajímavějším úkazem je na mapě zrezivělá kostra nákladní lodě.

Gridlock

Popelem pokrytá ulice ve své době skrývala obrovské kavárny a nákupní střediska. Nyní tu ale nenajdete ani kapku vody, vše jen tiše stojí v ohnivém kráteru, který reprezentuje kdysi bujné místo plné života.

Hotel

Menší ostrovní odpočívadlo bylo kdysi dominantním cílem turistů i odpočívajících Seranů. Ale jak se Lambentová infekce rozprostírá po zeměkouli, povodně zaplavují kdysi krásné pláže a silný vítr nedává spát ani těm nejtvrdším stěnám.

Mercy

Známé náměstí plné lidí, které se nikdy nezotavilo z mortarového obstřelu Pendulumské války. Krátce na to začala invaze, která vedla k téměř okamžité evakuaci. Toto obrovské náměstí, uzavřené ze všech stran vysokými domy, nabízí velmi frenetickou akci s využitím i těch těžkotonážních zbraní.

Old Town

Některé oblasti Sery dokázaly vzdorovat náporu vetřelců pěkně dlouhou dobu. Ostrovní města, jako je toto, zvládala vydržet s vlastními farmami a rybím průmyslem, ale ani ona se nemohla schovat navěky. Skvělá mapa pro týmovou hru s několika místy navrženými jak pro útok, tak obranu.

Overpass

Jak se infekce šíří světem, planeta se prakticky rozpadá na kusy. Země již nemůže vydržet nápor války a velká část města se pomalu propadá do podzemní jeskyně. Buď se dostanete výše, nebo se propadnete spolu s mapou. Souboje jsou velmi dynamické, protože musí hráči zůstávat v neustálém pohybu směrem vzhůru.

Sandbar

Tato vyhlídková věž byla jednou nejlepším způsobem, jak pohlédnout do dáli. Říkalo se, že nejde dobýt, především kvůli pohyblivým pískům a neustále se měnící hladině oceánu. Nakonec nikdy nepadla. Lidstvo jen uteklo před nebezpečím, které nikdy nečekalo.

Trashball

Tento národní stadión byl ve své době chloubou města. Řvoucí dav byl ale nahrazen hučícím větrem a obrovská obrazovka se skóre je nyní smrtící pastí pro kohokoliv, kdo se ve špatnou dobu ocitne pod ní.

Trenches

Sarančata neztrácela čas a začala pokládat miny do horského masívu města, jehož podzemní chodby skýtají nevídaná nebezpečí. Chodby jsou úzké a malé, avšak poskytují dokonalý přehled nad celým bojištěm. Centrální kopec vede k opevněnému bunkru, který je důležitým obranným bodem.

Gears of War 3 se připravují exkluzivně pro Xbox360 na 20.září letošního roku. Níže se můžete podívat i na několik záběrů z výše jmenovaných map.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama