Gears of War 3 slibují brzký Season Pass
Gears of War Novinka Gears of War 3 slibují brzký Season Pass

Gears of War 3 slibují brzký Season Pass

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Pokud patříte mezi fanoušky série Gears of War a plánujete s ní zůstat na věky, není od věci se porozhlédnout po propustce do DLC ráje.

Reklama

Jako každý A-čkový titul budou i Gearsové po vydání obohacovat svůj herní obsah o DLC balíčky a dodatky. Microsoft a Epic tak nyní nabízejí propustku Season Pass, která sjednotí všechna chystaná DLC pod jednu střechu, navíc se slušnou slevou.

Gears of War 3 Season Pass propůjčí hráčům možnost stáhnout si první čtyři stažitelné balíčky během celého příštího roku, první z nich k nám dorazí už v listopadu letošního roku. Season Pass se začne prodávat spolu se hrou, 20.září letošního roku za 2400 MS bodů či necelých 600 Kč. Podle Microsoftu dává Season Pass zákazníkům 33% slevu ze všech DLC, takže můžeme jejich plnou cenu odhadovat na cca 3600 MS bodů či 810 Kč.

DLC balíčky budou dodávat obsah jak do singleplayerové, tak multiplayerové části hry. Majitelé Season Pass navíc jako bonus obdrží Liquid Metal Weapon Set zcela zdarma. Lesklý Lancer z tohoto balíčku můžete vidět na obrázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama