Gears of War 4 nabídne split-screen ve všech módech
Gears of War 4 Novinka Gears of War 4 nabídne split-screen ve všech módech

Gears of War 4 nabídne split-screen ve všech módech

Michal Burian

Michal Burian

8

Kooperace na rozdělené obrazovce. V kolika bude fps? <strong>Plná verze vyjde 11. října</strong>.

Reklama

Aktualizováno: Gears of War 4 sledují bedlivě fanoušci původní trilogie, kteří jsou rozděleni na dva tábory. Jedni tvůrčímu celku The Coalition věří, zatímco druzí se obávají, že to nedopadne podle představ a raději by viděli, kdyby na čtverce pracoval Epic Games. To se ale nestane, Gears of War začíná novou trilogii pod vedením nového týmu, kde pracuje několik bývalých členů Epic Games.

Mezi nimi je i Rod Fergusson, který pro Game Informer potvrdil, že Gears of War 4 nabídne split-screen, a to dokonce ve všech módech. Na rozdělené obrazovce budete moci s kamarádem hrát kampaň, stejně tak další režimy. Ovšem má to jeden háček. Jak je známo, v kampani poběží hra v rozlišení 1080p při 30 snímcích za sekundu, zatímco multiplayer bude mít 60fps, ale za to nižší rozlišení. Ještě nebylo stanoveno, jaké přesně rozlišení v online bude. V případě split-screenu platí právě 30fps.

Co se připravované bety týče, půjde skutečně o multiplayerovou betu, nikoliv odladěné demo pro marketingové účely. Hráči tak mají očekávat různé chyby a dokonce i problémy, které mohou nastat. Beta bude spuštěna 18. dubna a dostanou se do ní hráči, kteří vlastní Gears of War Ultimate Edition. Od 24. dubna do 1. května potom bude moci hrát kdokoliv s Xbox Live Gold členstvím.

Plná verze vyjde 11. října letošního roku. Zatím není jisté, zda jen na Xbox One nebo také Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama