Gears of War 4 se objeví v nabídce Xbox Game Pass
Gears of War 4 Novinka Gears of War 4 se objeví v nabídce Xbox Game Pass

Gears of War 4 se objeví v nabídce Xbox Game Pass

Michal Burian

Michal Burian

9

Za pár týdnů si budou moci předplatitelé Xbox Game Pass užívat tuhle skvělou střílečku.

Reklama

Předplatitelé prémiové služby Xbox Game Pass se mohou těšit na další rozšíření seznamu her. Nedávno byly do programu zařazeny hry Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Halo Wars Definitive Edition nebo Oddworld: New ‘n’ Tasty. Od 1. prosince to bude skvělá střílečka Gears of War 4 z podzimu loňského roku.

Pokud máte navíc Xbox One X, tak se připravte na to, že hru se 4K aktualizací ani nepoznáte. Titul se hodně změnil, vývojáři ho vylepšili, včetně textur ve vysokém rozlišení.

Xbox Game Pass je možné vyzkoušet na 14 dní zdarma, jeden měsíc potom stojí 149 Kč. Za tak málo získáte přístup k více než stovce her, které můžete donekonečna hrát v plné verzi, včetně singleplayeru i multiplayeru. Více zde.

V Gears of War 4 (recenze) se nám představil nový hratelný hrdina. Tím je JD Fenix, syn oblíbeného hlavního protagonisty původní trilogie Marcuse Fenixe. Junior v dětství utekl z domu, aby se přidal k COG jednotkám. Ve čtvrtém díle Gears of War se lidstvo stává ohroženým druhem, impulzní zbraň na konci Gears of War 3 zahubila všechna fosilní paliva. Po několika intenzivních válkách a bomb se lidé ukrývají v opevněných městech, kde hledají ochranu před větrnou smrští. Právě povětrnostní podmínky hrají velkou roli, nejde pouze o efekt na oko, vítr vás v bitvě dost ovlivní.

Gears of War 4 je možné hrát v kooperaci s kamarádem u jedné obrazovky nebo online přes Xbox Live. Druhý hráč si může vybrat postavu Kait nebo Dela.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama