Generál Grievous hvězdou nového videa Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Generál Grievous hvězdou nového videa Star Wars: Battlefrontu 2

Generál Grievous hvězdou nového videa Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Ve videu je letmo k vidění i chystaná planeta Geonosis a Obi-Wan Kenobi.

Reklama

Dnes dopoledne se Star Wars: Battlefront 2 na všech platformách dočkal nové aktualizace, která zdarma přidává zejména nového hrdinu, s nímž můžete řádit v online multiplayeru nebo v režimu Arcade. Jedná se o generála Grievouse, jednoho z předních separatistických vůdců a ikony éry Klonových válek.

Právě na něj se zaměřuje nové video, které prezentuje Grievousovy schopnosti, stejně jako jeho styl boje či dostupné možnosti vzhledu. Nechybí ani menší prezentace pozměněných Star karet několika hrdinů, díky nimž se jim po zabití nepřítele nebo eliminaci s pomocí určité schopnosti obnoví část zdraví. Mezi další výrazné bezplatné novinky pak patří rozšíření systému čet čtyř hráčů a přidání žluté stíhačky N1 do módu Hero Starfighters.

N1 mimo Naboo sice video neukazuje, místo toho letmo prezentuje některé věci, které do Star Wars: Battlefrontu 2 dorazí až za měsíc, konkrétně 28. listopadu. Jedná se o prostředí planety Geonosis, na níž bude zasazena nová mapa pro mód Galactic Assault, a dalšího hrdinu, a to Obi-Wana Kenobiho. V DICE se dost sekli, protože Obi-Wan má v příslušném záběru nižší postavení než Grievous, což je zcela v rozporu se základním rysem a uvažováním slavného jediského generála. Za možnost konečně vidět Obi-Wana v akci, byť jen na okamžik, se ale takto zásadní chyba snad dá prominout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama