Generální ředitel EA Andrew Wilson fandí myšlence exkluzivity Call of Duty pro Xbox
Call of Duty Novinka Generální ředitel EA Andrew Wilson fandí myšlence exkluzivity Call of Duty pro Xbox

Generální ředitel EA Andrew Wilson fandí myšlence exkluzivity Call of Duty pro Xbox

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Battlefield podle něj z tohoto kroku mohl těžit.

Reklama

EA se s posledním dílem série Battlefield moc nedaří. Konkurenční sérii Call of Duty se jí navíc podařilo díky Warzone zcela zastínit, takže hráči při rozhodování, po jaké značce sáhnou, volí raději koně ze stáje společnosti Activision. Není tedy překvapivé, že generální ředitel EA Andrew Wilson podle svého nedávného prohlášení na konferenci Goldman Sachs fandí myšlence, že by se z Call of Duty stala exkluzivita pro Xbox. Jeho místo by totiž na PlayStationu mohl nahradit právě budoucí Battlefield, jenž by byl doslova na všech primárních platformách kromě Nintendo Switch.

Battlefield by z tohoto faktu mohl těžit také jiným způsobem. Zatímco dosud Call of Duty nabízelo hráčům na PlayStationu řadu bonusů, v budoucnu by tuto roli mohla převzít právě FPS od EA, která by tak od Sony mohla získat dodatečné prostředky za exkluzivitu v rámci některých aspektů. Activision však stále není prodán, takže tyto myšlenky jsou spíše hudbou dnů příštích, než něčím co by reálně mohlo nastat. Navíc si za sebe myslím, že Xbox nechá sérii Call of Duty kvůli její ziskovosti na všech platformách, peníze totiž nesmrdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama