Genshin Impact nabídne víkendový event Hypostatic Symphony
Novinka Genshin Impact nabídne víkendový event Hypostatic Symphony

Genshin Impact nabídne víkendový event Hypostatic Symphony

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Apple iOS Android Android

Vašim úkolem bude dosáhnout v boji s Pure Hypostases co nejvyššího skóre.

Reklama

Genshin Impact pomalu uzavírá event Lost Riches, což ale neznamená, že hra nebude mít co nabídnout. Společnost miHoYo již totiž odhalila podrobnosti o další aktivitě. Doufám tedy, že jste připraveni bojovat s dalšími variantami různých Hypostasis bossů. 16. ledna totiž startuje ve hře Genshin Impact akce Hypostatic Symphony a ta nabídne Pure verze všech tří z dočasných Domén.

Vypadá to, že půjde o nějaký high-score event s bonusy v několika úrovních, protože v oznámení je naznačeno, že některé položky budou rozděleny. Pokud tedy během boje podáte dostatečně dobrý výkon. Lidé s Adventure Rankem 20 se mohou na denní cíle pustit sami nebo se spojit s ostatními. Zatím je mezi potvrzenými položkami, které můžete získat, pouze blíže nespecifikovaný počet Primogemů a jmenovka Celebration: Hypostasis.

Banner události (viz níže) zobrazuje obrázky Anemo, Electro a Geo Pure Hypostase. Pokud budou mít něco společného se svými původními verzemi, měli byste jít do boje s týmem složeným z různých typů postav a také můžete během boje očekávat u bossů obnovu zdraví. Hlavně když se bude blížit jejich konec. Například klasické verze bossů Geo Hypostasis a Electro Hypostasis mohou přivolávat kostky, které musíte nejprve všechny zlikvidovat. Až pak bossové skutečně zemřou.

Genshin Impact nabídne víkendový event Hypostatic Symphony

Genshin Impact je k dispozici pro PlayStation 4, pro PC a také pro mobilní zařízení. Verze pro Nintendo Switch je prý již na cestě.

Zdroj: miHoYo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama