Geoff Keighley přenesl digitální Summer Game Fest do fyzické podoby
Novinka Geoff Keighley přenesl digitální Summer Game Fest do fyzické podoby

Geoff Keighley přenesl digitální Summer Game Fest do fyzické podoby

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pilotní projekt aktuálně probíhá v Los Angeles.

Reklama

Geoff Keighley se v posledních letech etabloval jako moderátor a pořadatel velkých herních akcí jako The Game Awards nebo Summer Game Fest. Právě aktuálně probíhající Summer Game Fest, který v tradičním termínu už druhý rok po sobě de facto nahrazuje tradiční veletrh E3, dobře ukazuje přednosti i možná úskalí velkých digitálních akcí.

Samotný Geoff Keighley po skončení úvodní konference Summer Game Festu začal prostřednictvím svého Twitteru lákat na nějakou fyzickou akci. Slova poté ihned přetavil v činy, když odhalil, že aktuálně v Los Angeles pořádá v rámci Summer Game Festu akci Play Days.

Aktuální ročník sám Keighley nazývá pilotním projektem. Akce je určena především novinářům, kteří si zde mohou vyzkoušet některé chystané tituly. Na přiložených fotografiích jsou vidět například hratelná dema z her jako Street Fighter 6, Sonic Frontiers nebo Cuphead: The Delicious Last Course.

Sám Geoff Keighley uvádí, že by jeho Play Days mohly v budoucnu probíhat ve více zemích případně digitálně prostřednictvím cloudu. Zároveň však dodává, že samotný Summer Game Fest zůstane i nadále primárně digitální akcí. Už příští rok je každopádně v plánu kombinace digitální a fyzické akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama