George R. R. Martin spolupracuje s japonským herním studiem
Novinka George R. R. Martin spolupracuje s japonským herním studiem

George R. R. Martin spolupracuje s japonským herním studiem

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Autor fantasy ságy Píseň ledu a ohně a tvůrci Dark Souls spojují síly?

Reklama

Poslední týdny byly pro známého amerického spisovatele George R. R. Martina pořádně krušné. V noci z neděle na pondělí odvysílala HBO po devíti letech a osmi sezónách poslední díl seriálu Hra o trůny. Seriálu, který byl natočen podle fantasy ságy Píseň ledu a ohně. Autor si pochopitelně vzpomněl na všechny lidi a při té příležitosti poděkoval tvůrcům televizního seriálu a prozradil, na co dalšího se jeho fanoušci mohou těšit. A právě to nepochybně zaujme hráče. Martin se totiž stal konzultantem na nespecifikovaném japonském titulu.

Můžeme se pouze domnívat, o jaké studio jde, ale spekulace z března letošního roku zmiňovaly, že uznávaný spisovatel spolupracuje s FromSoftware na jejich novém projektu. Je tedy dost možné, že právě na nové hře od autorů série Souls, Bloodborne a Sekiro: Shadows Die Twice se podílí George R. R. Martin. Pokud se neoficiální informace ukážou jako pravdivé, bude titul odhalen již za pár týdnů na E3 v Los Angeles, v rámci tiskové konference Microsoftu, tedy 9. června ve 22:00 našeho času.

Hra je podle Gematsu ve vývoji již tři roky a spolupracuje na ní Martin, Hidetaka Miyazaki (prezident FromSoftware) a vydavatelská společnost Bandai Namco.

To zní rozhodně zajímavě a lákavě zároveň. Fanoušky Martina mnohem více ale zajímá dokončení knihy The Winds of Winter, tedy předposledního dílu fantasy ságy Píseň ledu a ohně, a poté závěrečný díl A Dream of Spring. Autor ale nechtěl prozradit konkrétní termíny. Akorát řekl, že mezi seriálem a knihami budou rozdíly, včetně více postav, které budou hrát důležitou roli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama