Geralt z Rivie zavítá do Monster Hunter World na PC za měsíc
Monster Hunter: World Novinka Geralt z Rivie zavítá do Monster Hunter World na PC za měsíc

Geralt z Rivie zavítá do Monster Hunter World na PC za měsíc

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC

Uživatelé Steamu dostanou v květnu stejný obsah, jaký se nedávno objevil na konzolích.

Reklama

Není to tak dávno, co Monster Hunter World na konzolích obohatila bezplatná aktualizace, která do hry přidala obsah spojený s Geraltem z Rivie a sérií Zaklínač. Již tehdy společnosti Capcom a CD Projekt RED avizovaly, že na PC tato aktualizace vyjde později, jak bývá v případě jakéhokoliv obsahu pro Monster Hunter World zvykem. Až nyní ale známe konkrétní termín, kterým je 9. květen.

I na PC bude zaklínačská injekce do světa Monster Hunter zdarma, přičemž lze počítat se stejným obsahem, jaký je na PS4 a Xboxu One k dispozici zhruba dva měsíce. Těšit se tak můžeme na singleplayerovou questovou linii, v níž se ujmeme role samotného Geralta z Rivie, dabovaného jeho dvorním dabérem Dougem Cocklem. Geralt má tentokrát za úkol ulovit prastarého a mocného Lešena. Úkolovou linii s názvem Contract: Trouble in the Ancient Forest bude moci začít každý majitel Monster Hunter World na Steamu, který dosáhl alespoň Hunter Ranku 16.

Za splnění úkolové linie spojené s Geraltovým lovem na Lešena získáte různé speciální předměty, například gesto, pózy a tituly, dále suroviny pro výrobu Geraltovy zbroje a sady zbraní, případně zbraň a skin na motivy nekkera pro společníka Palico. A pokud by vám to nestačilo a chtěli byste větší výzvu, označte si v kalendáři termín od 17. do 30. května. Tehdy bude k dispozici multiplayerová akce Contract: Woodland Spirit, určená pro lovce s Rankem 50 nebo vyšším. Pokud uspějete, získáte mimo jiné materiály na výrobu zbroje a meče Geraltovy chráněnky Ciri.

Geralt z Rivie zavítá do Monster Hunter World na PC za měsíc
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama