Get Even vyjde v druhém kvartálu roku 2017
Get Even Novinka Get Even vyjde v druhém kvartálu roku 2017

Get Even vyjde v druhém kvartálu roku 2017

LakilukCZ

LakilukCZ

8

Get Even polského studia The Farm 51 vypadalo od samotného oznámení velice zajímavě. Teď se zdá, že se vývoj blíží ke zdárnému konci.

Reklama

Get Even je hororová střílečka z první osoby. Hlavním hrdinou hry bude jistý Cole Black, který se probudí se ztrátou paměti a jeho úkolem bude odhalit, proč má jistá dívka na prsou připevněnou bombu. Příběh zní jako velké klišé, ale osobně z videa cítím velmi hutnou atmosféru, hlavně díky reálným skenům lokací a postav. Našim nepostradatelným společníkem se stane mobilní telefon. Poslouží nám jako kamera s termovizí, svítilna nebo jako minimapa. Mimo telefonu totiž chybí jakýkoli HUD včetně zaměřovače. Podobnost s Outlast je tedy více než zřejmá.

O vydání hry se postará společnost Bandai Namco, která také zaplatila náklady na tvorbu hry. Ty dosáhly výšky tří milionu euro.

Lionel Levis ze společnosti Bandai Namco předpokládá několik scénářů prodejů. Pesimistický počítá s 0,3 miliony prodaných kopií. Neutrální potom půl milionu a optimistický předpoklad počítá s prodeji kolem jednoho milionu kusů. Návratnost projektu je přitom 0,25 milionu.

Get Even vyjde někdy v druhém kvartálu (duben-červen) 2017 pro PC, PS4 a Xbox One, prý v deseti nebo jedenácti jazykových verzích. Doufejme tak, že se dočkáme i české lokalizace. Cenu bychom se měli dovědět v únoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama