Ghost of Tsushima láká na E3
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima láká na E3

Ghost of Tsushima láká na E3

Yurris CZ

Yurris CZ

16
Platformy PlayStation PlayStation 4

Samurajskou akci uvidíme už v polovině června po boku dalších exkluzivit PlayStationu.

Reklama

V říjnu loňského roku na konferenci PlayStationu v rámci Paris Game Week byl představen zajímavý titul od studia Sucker Punch. Řeč je samozřejmě o chystaném projektu Ghost of Tsushima. O hře jako takové toho moc nevíme. Jasné je, že budeme hrát za samuraje. Očekává se také rozvinutější příběh, ten bude zasazen do japonské Tsushimy roku 1274. Titul je v rukou zkušených tvůrců, kteří dali světu skvělou sérii Infamous. Samotný vývoj trvá něco přes 3 a půl roku.

Je oficiálně potvrzené, že Ghost of Tsushima uvidíme na nadcházejícím svátku všech hráčů, E3. Samurajská akce se ukáže po boku Death Stranding, Spider-Mana nebo třeba The Last of Us Part II, a to konkrétně 12. června od třetí hodiny ranní.

Billy Harper, jeden z vývojářů, umístil na svůj twitterový účet zajímavou fotografii se slovy "brzy" a hashtagem E32018. Na obrázku můžete vidět zřejmě katanu zaraženou do krychlového objektu. Není úplně jasné, zda se jedná jen o momentku z tvorby hry nebo ukázku toho, co uvidíme na samotné konferenci. Akční vystoupení s vůní samurajů by nemuselo být úplně marné. Samotný tweet kromě fotografie nic nového neprozrazuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama