Ghost of Tsushima: Legends bude samostatná hra
Ghost of Tsushima: Legends Novinka Ghost of Tsushima: Legends bude samostatná hra

Ghost of Tsushima: Legends bude samostatná hra

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Hráči se mohou těšit také na nový obsah.

Reklama

PlayStation exkluzivita Ghost of Tsushima vyšla původně loni v červenci, kdy obsahovala pouze klasický singleplayer obsah. V říjnu do ní přibyl ale také multiplayer režim Legends a jak se nyní dozvídáme prostřednictvím oficiálního PlayStation blogu, tato multiplayerová odbočka se dočká samostatného vydání a přibude do ní nový obsah.

Pokud hru Ghost of Tsushima vlastníte, nemusíte se obávat, Legends můžete hrát vesele dál a o žádný obsah nepřijdete. Už 3. září se můžete těšit na nový mód nazvaný Rivals, ve kterém soupeří dva týmy v boji proti nepřátelským vlnám. Z padlých bojovníků získáváte Magatamu, pomocí které můžete nepřátelskému týmu různě škodit, budete na něj moct například seslat kletbu nebo mu zablokovat kupování předmětů. Až váš tým utratí dostatečné množství Magatamy, odemknou se vám finální vlny nepřátel, které musíte porazit, abyste vyhráli.

Ve stejný den do hry přibude také nový Gear Mastery systém. Jde o rozšířenou verzi původního systému odměn. Hráči, kteří získali výbavu na úrovni 110, si budou moct odemknout tzv. Mastery Challenges. Pomocí nich můžete zvýšit úroveň výbavy až na level 120 a odemknout druhý slot pro perky.

Od 10. září do 1. října bude do Legends postupně přibývat další nový obsah, konkrétně nové mapy, inspirované ostrovem Iki. Těšit se ale můžete také na Trials of Iyo, což je obtížnější verze loňského Raidu.

Už o pár týdnů dříve, 20. srpna (společně s vydáním Director's Cut edice), dostane Legends update, který například vybalancuje Survival mód a přidá nové varianty týdenní výzvy Survival Nightmare.

Jestli ale hru ještě nevlastníte a máte zájem pouze o multiplayerový režim, je tady řešení. Ghost of Tsushima: Legends vyjde 3. září jako samostatná hra a na PS Store bude dostupná za 19,99€. Obsah bude totožný s verzí Legends, která je součástí základní hry. Pokud byste později chtěli upgradovat na plnohodnotnou verzi hry a zahrát si příběh, vývojáři nabízí upgrade za 50€ na PS4 verzi, respektive 60€ na verzi pro PS5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama