Ghost Parade vychází 31. října
Novinka Ghost Parade vychází 31. října

Ghost Parade vychází 31. října

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Budete schopni v chystané 2D side-scrolling adventuře zachránit les?

Reklama

2D side-scrolling adventura Ghost Parade od studia Lentera sleduje osudy mladé dívky jménem Suri. V tomto případě nebudete řešit její první lásky nebo problémy na střední škole, ale něco úplně jiného.

Suri se totiž při cestě ze školy ztratí v tajemném lese a to co začne pouhou snahou dostat se včas domů, se přemění v záchranu lesa a jeho obřího počtu nadpřirozených obyvatel před krátkozrakostí lidí, kteří se snaží les zničit kvůli zisku. Největšími příšerami tak nebudou duchové, ale samotní lidé.

V lese nebude bezpečné zůstávat sám, ale s 30 různými společníky ve formě duchů získáte účinné spojence. Tvůrci Ghost Parade si pro realizaci herního světa a jeho jedinečných obyvatel za vzor indonéskou mytologii a folklór, takže se vám před očima zhmotní zástup duchů, zpracovaných v krásném uměleckém stylu, okořeněném v komplexním a dynamickým příběhem.

2D side-scrolling adventura Ghost Parade vyjde fyzicky i digitálně pro PlayStation 4, Switch a pro PC (pouze digitálně přes Steam) již 31. října pod značkou Aksys Games. Prvních 1 000 předobjednávek PlayStation 4 a Switch verzí na internetovém obchodě Aksys Games získá jako bonus 56 minut dlouhý herní soundtrack s 22 skladbami.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama