Pomůžete duchům v Ghost Parade?
Novinka Pomůžete duchům v Ghost Parade?

Pomůžete duchům v Ghost Parade?

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

A zachráníte les před zlými lidmi v nové dobrodružné 2D plošinovce?

Reklama

Právě dnes vyšla krásná dobrodružná 2D plošinovka z bočního pohledu Ghost Parade, o níž jsme již informovali zkraje tohoto měsíce. Hrdinkou tohoto zajímavého dobrodružství ve velmi pohledné grafice je malá dívka Suri, která zabloudí v temném lesíčku jménem Svaka, ale obývaném hodnými lesními duchy a zvířaty. A Suri se jim rozhodne pomoci proti jejich velkému nepříteli, na kterého sami nestačí – proti lidem, kteří les ničí.

Ghost Parade kombinuje strašidelné téma s hodnými i zlými potvůrkami, však není náhodou, že vyšla přesně na svátek Halloween, který je právě dnes. Nejedná se tak o horor, ale o barevnou a roztomilou plošinovku, jež je ale na tento žánr až překvapivě pečlivá. Máte tu k ruce přehlednou mapu lesa, pro dobrý přehled i seznam úkolů a žurnál s encyklopedií všech potkaných zvířat, duchů i bossů. Suri postupně může získat až 25 dovedností a využívat různého vybavení pro zvýšení zdraví, útoků, obrany a rychlosti.

 

Pomůžete duchům v Ghost Parade?

 

Takže zápletka takřka ze života, kterou vytvořilo indonéské studio Lentera Nusantara, tudíž není překvapením, že jejich nová hra čerpá z indonéské mytologie. Po cestě se k vám přidají roztodivní pomocníci z řad lesních duchů a zvířat, kterých je více než 30 druhů. Kromě toho Suri potká ještě 70 dalších lesních potvůrek, s nimiž může nějakým způsobem interagovat.

Abyste lépe pochopili herní svět Ghost Parade, můžete zadarmo zhlédnout webový komiks na této adrese. Hra je k dostání pro PC výhradně v digitální verzi ze Steamu nyní ve 20% slevě do 7. listopadu za 27,19 EUR (cca 690,-) a pro PS4 a Switch digitálně i krabicově v cenách od 999,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=1&v=oTWGHse-2b8[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama