Ghost Recon: Future Soldier se odkládá
Novinka Ghost Recon: Future Soldier se odkládá

Ghost Recon: Future Soldier se odkládá

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Ubisoft oznámil menší odklad očekávané taktické akce na motivy Toma Clancyho. Future Soldier dorazí v květnu, zůstává i PC verze.

Reklama

Původně měl titul dorazit na PS3 a Xbox360 už na začátku března letošního roku. Bohužel ale čelí odkladu a my se jej nyní dočkáme s dvouměsíčním zpožděním, konkrétně 25.května.

Špatné zprávy jsou ale podpořeny tou dobrou. Ubisoft totiž potvrdil, že se s PC verzí nakonec přece jen počítá a dostane se na trh v „pozdějším termínu“. Multiplayerová beta odstartuje na konzolích v dubnu.

„Několik měsíců navíc dovolí Ubisoftu doladit zbývající maličkosti a vyleštit zážitek tak, aby co nejlépe odpovídal kvalitám série Ghost Recon,“ píše se v oficiálním prohlášení.

„Ubisoft je pyšný na to, že dokáže vytvářet jedny z nejpoutavějších a nejinovativnějších zážitků v herní branži,“ dodal Adrian Lacey z Ubisoftu. „Připravujeme propracovaný singleplayer, multiplayer i skvělý kooperativní mód pro 4 hráče a rozhodli jsme se vzít pár měsíců navíc, abychom každý jednotlivý zážitek dotlačili na hranici jeho možností.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama