Ghost Recon: Future Soldier začátkem března
Novinka Ghost Recon: Future Soldier začátkem března

Ghost Recon: Future Soldier začátkem března

Michal Burian

Michal Burian

9

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft definitivně potvrdil datum vydání akčního taktického titulu Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier.

Reklama

Ubisoft měl v plánu o přesném datu ještě nějakou dobu mlčet, to mu ale zhatily zahraniční obchodní řetězce, které do světa začaly vytrubovat, že Ghost Recon: Future Soldier vyjde přesně 6. března příštího roku v Severní Americe. Vydavateli tak nezbylo nic jiného, než datum potvrdit.

Dá se tedy očekávat, že se u nás hra začne prodávat o tři dny později.

Znamená to tedy, že Ghost Recon: Future Soldier vyjde ve stejném období jako očekávaný Mass Effect 3 od BioWare a XCOM od 2K Marin.

Pokud se hry nemůžete dočkat, tak v lednu odstartuje multiplayerová beta, do níž se dostanou majitele konzole Xbox 360 s originální kopií Splinter Cell: Conviction.

Série Tom Clancy's Ghost Recon se s dílem Future Soldier opět posune novým směrem a chce nabídnout trochu jinou vojenskou hru. Ubisoft slibuje nové herní zážitky, zajímavé technologie, prototypy zbraní a mj. singleplayerové a multplayerové módy. Více se o hře dočtete v našem červnovém preview.

Ghost Recon: Future Soldier je ve vývoji pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, PSP, Wii a DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama