Ghost Recon: Wildlands bude po vydání značně rozšiřován
Ghost Recon: Wildlands Novinka Ghost Recon: Wildlands bude po vydání značně rozšiřován

Ghost Recon: Wildlands bude po vydání značně rozšiřován

Michal Burian

Michal Burian

18

Jde hlavně o placené dodatečné balíčky, zdarma bude nový PvP mód.

Reklama

S vydáním Ghost Recon: Wildlands práce vývojářů nekončí, francouzský Ubisoft naplánoval dodatečný obsah, který bude hru postupně rozšiřovat o všelijaké novinky, některé budou za peníze, další zdarma.

Nejprve se pojďme podívat na bezplatný obsah. Tvůrci mají po vydání v plánu obohatit Ghost Recon: Wildlands o PvP mód. Konkrétně půjde o taktické týmové boje, kde čtyři hráči na jedné straně budou bojovat proti čtyřem hráčům na straně druhé. Na podrobnosti si musíme ještě počkat.

To by bylo k bezplatnému obsahu vše. Teď přichází na řadu ten, za který si budeme muset zaplatit, buď si vyberete, za jaké balíčky utratíte peníze, nebo zvolíte Season Pass. S ním se dostanete ke všemu a navíc s určitou slevu, než kdybyste vše kupovali jednotlivě.

Prvním představeným balíčkem za peníze je Narco Road. V něm hráči infiltrují gang pašeráků a užijí si bláznivé závody a výzvy. Jenom tak budou moci získat důvěru u nepřátelského vůdce, aby zlikvidovali gang hezky zevnitř. Součástí budou noví bossové a nová vozidla.

Druhé DLC dostalo jméno Fallen Ghosts a nepůjde o nic jednoduchého. Vrtulník týmu Ghost je sestřelen nad nepřátelským územím, bojovat budete proti novému mocnému nepříteli, naučíte se nové dovednosti a odemknete další zbraně.

Jako další tu máme mise Unidad Conspiracy. V nich jde o to, abyste destabilizovali spojenectví mezi drogovým kartelem Santa Blanca a těžce vyzbrojenými vojáky Unidad v provincii Media Luna. Jak jsme si mohli ověřit v betě, vojáci Unidad nejsou nikterak jednoduchým protivníkem. Lze očekávat tuhé boje.

Poslední velkou expanzí je Peruvian Connection. Podle popisku nás čekají stejně pojmenované mise. Opět podrobnosti chybějí.

Aby toho nebylo málo, tak trojice dalších balíčků zahrne ještě nové oblečení (kupříkladu outfit inspirovaný skutečnými rebely Katari 26), jedinečné vybavení pro AK-47 s větším zásobníkem, oblečení Unidad, LMG zbraň Unidad, oblečení Santa Blanca, zlatou M1911 od Santa Blanca, exkluzivní vozidlo Bolivian Minibus a také boostery: permanentní + 5 procent XP booster a jednorázový 50 procentní XP pro hráče a 25 procent XP pro ostatní v týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama