Ghost Recon Wildlands bude výrazně těžší s permanentní smrtí
Ghost Recon: Wildlands Novinka Ghost Recon Wildlands bude výrazně těžší s permanentní smrtí

Ghost Recon Wildlands bude výrazně těžší s permanentní smrtí

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Troufnete si? Novinky jsou hlášeny i pro Ghost War, včetně nových tříd a dvou map.

Reklama

Po desítkách až stovkách odehraných hodin může některým hráčům přijít open-world akce Ghost Recon Wildlands příliš jednoduchá. Ubisoft na tuto skutečnost reaguje a v nadcházející aktualizaci přidá těžší obtížnost a s ní i permanentní smrt. Tyhle dvě novinky jsou součástí módu Ghost. Jde o nový PvE zážitek, v němž je úkolem hráčů sundat drogový kartel Santa Blanca. Nyní ale s aktivní permanentní smrtí, omezeným počtem zbraní (u sebe můžete mít pouze jednu hlavní a jednu vedlejší zbraň), menším počtem nábojů a rovněž s friendly fire, tedy že můžete zranit i své kolegy v týmu. Pokud nechcete hrát s jinými hráči, tak nemusíte. Nenahradí je ani umělá inteligence. Do kampaně se pustíte na vlastní pěst.

Troufnete si na Ghost Recon Wildlands sami, a ještě s permanentní smrtí? Když zemřete, hra pro vás končí a vy musíte začít od samotného začátku.

Pokud hrajete PvP režim Ghost War, tak se můžete těšit na dvě nové PvP třídy a dvě PvP mapy, včetně zasněžené mapy, kterou si hráči tolik přáli. Součástí jsou i další menší novinky. Kupříkladu nová obrazovka oslav po skončení bitvy, nové emoty či režim pozorovatele.

Tohle vše je součástí updatu Special Operation 2, který bude pro držitele Year 2 Passu dostupný od 24. července. Všichni ostatní se mohou na nový obsah těšit od 31. července.

Ghost Recon Wildlands vyšel na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama