Ghost Recon: Wildlands má mít autentické prostředí
Ghost Recon: Wildlands Novinka Ghost Recon: Wildlands má mít autentické prostředí

Ghost Recon: Wildlands má mít autentické prostředí

Michal Burian

Michal Burian

9

Ubisoft si udělal výlet do Bolívie, aby se seznámil s místním prostředím a problémy. Vše chtějí vývojáři přenést do hry, aby byla Jižní Amerika autentická.

Reklama

Hra Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands byla bezpochyby velkým překvapením letošní červnové výstavy E3 v Los Angeles. Minimálně tenhle titul vypadá zajímavě a láká do otevřeného obrovského prostředí, do něhož bude zasazena agresivní kampaň. Samotný svět má být masivní a detailní, budete si moci v něm užívat singleplayer i kooperaci s dalšími třemi hráči. Spolehnout se budete muset pouze na svůj čtyřčlenný tým, který byl vyslán do nepřátelského území, aby zastavil drogový kartel jednou provždy.

Za hrou stojí studio Ubisoft Paris (pomáhali s Ghost Recon: Future Soldier) a vašim úkolem bude vést tým "duchů", což jsou čtyři členové U.S. Elite Special Ops, na tajné misi - musíte eliminovat drogový kartel Santa Blanca v Bolívii. Bolívie je největším producentem kokainu na světě, drogový kartel Santa Blanca má velkou moc a v zemi si dělá, co chce.

Aby Ghost Recon: Wildlands působil autenticky a využil licenci Tom Clancy's, tak si vývojáři udělali výlet do Jižní Ameriky, konkrétně do Bolívie, kde se seznámili s prostředím a problémy, které místni obyvatelé trápí, včetně drogových kartelů. Nezbývá než doufat, že se jim to vše podaří přenést do hry. Než se o tom budeme moci přesvědčit, můžete se podívat na nový deníček. Podobně tomu bylo i u úspěšného Far Cry 4, tak snad to klapne i u nového a trošku netradičního Ghost Reconu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama