Ghost Recon: Wildlands si zahrajete i bez připojení k internetu
Ghost Recon: Wildlands Novinka Ghost Recon: Wildlands si zahrajete i bez připojení k internetu

Ghost Recon: Wildlands si zahrajete i bez připojení k internetu

Michal Burian

Michal Burian

20

Taktickou open-world akci budete možné hrát zcela offline, v online režimu s kamarády si ji ale užijete více.

Reklama

Když byla loni v červnu na E3 přestavena hra Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, ukázal nám Ubisoft otevřený svět Bolívie, kde budeme čelit místním problémů v kůži speciální americké jednotky, která má tajný úkol: eliminovat drogový kartel Santa Blanca, Bolívie patří mezi největší výrobce kokainu na světě a kartel Santa Blanca má velkou moc a v zemi si členové dělají, co chtějí.

Ubisoft slibuje masivní a detailní otevřený svět, který bude nejlepší si vychutnat s dalšími třemi kamarády, kteří převezmou vaše parťáky. V případě singleplayeru je nahradí umělá inteligence. A právě zde nastával zádrhel, hráči se obávali, že budou muset být neustále připojeni k internetu, i když budou chtít hrát kampaň sami. U mnoha titulů jsme tuto podmínku mohli již vidět.

Ubisoft se ale rozhodl, že hráče nebude nutit do online hraní - podmínku by mohl využít jako ochranu proti warezu - a dá v tomto svobodu. Skutečnost potvrdil komunitní manažer UbiKeeba na oficiálním fóru: „K dispozici bude bohatá, vztahující co-op kampaň, kterou lze hrát samostatně v režimu offline s třemi AI.“

Další důležitou zprávu přidal respektovaný veterán AI BLUEFOX: „Celá herní mapa bude vaše bojiště, budete mít volnost.“ Přirovnává ji k multiplayeru v Battlefieldu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama