Ghostwire: Tokyo možná vyjde už v březnu
Novinka Ghostwire: Tokyo možná vyjde už v březnu

Ghostwire: Tokyo možná vyjde už v březnu

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Naznačuje to oficiální stránka hry na PlayStation Store.

Reklama

Druhý titul od Bethesdy, který by měl jako poslední vyjít na nějaký čas exkluzivně pro konzole PlayStation 5, možná vyjde už v březnu letošního roku. Alespoň to naznačují záběry z PlayStation Storu, které stihli zachytit fanoušci a hráči z Redditu. Podle těchto fotek, má mít hra Ghostwire: Tokyo stanovené datum vydání na 24. března 2022.

Ghostwire: Tokyo možná vyjde už v březnu

Jako první o této novince informoval magazín MP1ST. Podle jejich tvrzení redaktoři oslovili společnost Sony a Bethesda. Ani jedna z nich se k informacím uvádějící údajné datum vydání nevyjádřila. V současnosti mohu potvrdit, že PlayStation Store u karty hry Ghostwire: Tokyo ukazuje "Coming soon". Je proto potřeba brát tyto informace s určitou rezervou. Nicméně i přesto je možné, že na malý okamžik bylo datum vydání skutečně nechtěnou náhodou viděno veřejností. Pokud by vydání Ghostwire: Tokyo doopravdy cílilo na březen, bylo by vhodné, aby Sony a Bethesda zveřejnily nějaké podrobnější informace o hře. To by se mohlo koneckonců stát na spekulovaném State of Play, které má podle některých insiderů dorazit někdy v únoru.

Ghostwire: Tokio je připravovaná akční adventura, kterou vyvíjí Tango Gameworks a vydává Bethesda Softworks. Kromě PlayStationu 5 má hra vyjít také na PC. Příběh je zasazený do Tokia, jehož obyvatelé všichni záhadně zmizeli a do města vtrhli duchové z jiného světa. Hlavní hrdina Akita, u kterého se začaly projevovat zvláštní schopnosti, musí za pomoci skupiny nositelů masek Hannya zjistit, co se v Tokiu vlastně stalo.

Hru si můžete předobjednat skrze internetový obchod Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama