Ghostwire Tokyo zřejmě již brzy vyjde na Xboxu i s novým obsahem
Novinka Ghostwire Tokyo zřejmě již brzy vyjde na Xboxu i s novým obsahem

Ghostwire Tokyo zřejmě již brzy vyjde na Xboxu i s novým obsahem

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Hra by měla být rovněž součástí Game Passu.

Reklama

Přesně 25. března uběhne rok od vydání duchařské střílečky Ghostwire Tokyo od studia studia Tango Gameworks. Toto výročí je obzvlášť důležité v souvislosti s končící roční konzolovou exkluzivitou pro PlayStation 5, kterou vývojáři se Sony uzavřeli ještě předtím, než se Tango Gameworks v rámci odkoupení společnosti ZeniMax Media stalo součástí Microsoftu.

Konec exkluzivity bude s velkou pravděpodobností znamenat rychlé vydání hry na Xbox Series X/S. Na redditu se dokonce šíří nepotvrzené informace o tom, že by se Ghostwire Tokyo mělo zároveň s vydáním Xbox verze dočkat nespecifikovaného nového obsahu. K samotnému vydání by poté mělo dojít na konci března. Samozřejmostí je v takovém případě okamžitý příchod hry do Game Passu.

Pokud se tyto zatím neoficiální informace potvrdí, tak se v zásadě zopakuje situace, kterou jsme v minulém roce sledovali u hry Deathloop. Ta rovněž po vypršení roční exkluzivity pro PlayStation vyšla bezprostředně poté na Xbox i s dodatečným novým obsahem. Bližší informace o Ghostwire Tokyo můžete načerpat prostřednictvím naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama