Globální události a kořist v The Division
Novinka Globální události a kořist v The Division

Globální události a kořist v The Division

Michal Burian

Michal Burian

18

Společně s dalším obsahem. Už dnes.

Reklama

Dnes dopoledne byla taktická kooperativní akce Tom Clancy’s The Division aktualizována na verzi 1.7. Servery se vypnuly v 9:30 ráno našeho času a nedostupné budou zhruba tři hodiny, kdy vývojáři budou novinky přidávat do hry.

Nová aktualizace obsahuje spoustu nových funkcí a dalšího obsahu. Jedním z nejdůležitějších jsou globální události, které budou vždy na týden a jde o modifikátory PvE obsahu. Hráči mohou získat zajímavé odměny.

Součástí hry je nově i kořist, konkrétně loot boxes. Získat můžete exkluzivní emoti, oblečení a skiny, které je možné sestavit z klíčových fragmentů (nejprve je musíte získat, kupříkladu zabitím bossů) nebo zakoupit za prémiové kredity.

Abyste měli důvod The Division stále hrát, připravili si autoři další ocenění, které získáte při překročení nějakého milníku. V popisku patche je zmíněno zabití 100 nepřátel brokovnicí či aktivace všech Echo scén ve hře. Ocenění je vlastně odznak, který si můžete připnout na oblečení a nosit ho pořád sebou. To se týká i nových masek na obličej.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama