God of War nejrychleji prodávanou PS4 exkluzivitou
God of War Novinka God of War nejrychleji prodávanou PS4 exkluzivitou

God of War nejrychleji prodávanou PS4 exkluzivitou

Michal Burian

Michal Burian

42
Platformy PlayStation PlayStation 4

Není divu, že Cory Barlog má v hlavě náměty na pět dalších dílů.

Reklama

God of War je nejen jednou z nejlépe hodnocených her současné generace PlayStationu, od nás na Zingu obdržel maximálních 10/10, stejně jako v mnoha dalších zahraničních recenzích. Zároveň je nejnovější dobrodružství Krata nejrychleji prodávanou PS4 exkluzivitou. Společnost Sony se dnes pochlubila, že tahle akční adventura za první tři dny od vydání prodala více než 3,1 milionu kusů.

„Rád bych osobně poděkoval milionům fanoušků z celého světa, kteří se rozhodli prožít další příběh s Kratem. Jejich podpora je pro nás inspirací a důvodem, proč se snažíme každý den posunout hranice herních zážitků. Rád bych také poděkoval úžasnému týmu Santa Monica Studio. Jsme rádi, že si naši hru užívá tolik fanoušků a sdílí své oblíbené záběry ze hry, které si budeme pamatovat po mnoho let,” řekl Shannon Studstill - informace o chystaném patchi.

Není divu, že Cory Barlog, hlavní muž, který přišel s konceptem nového God of War a vedl vývoj, střádá plány na další díl. Podle svých slov má v hlavě náměty na pět dalších dílů, které mohou v budoucnu vyjít. Uvidíme, zda dostane šanci je prosadit u Sony. Dle velmi dobrých prodejů je více než jisté, že ho vedení Sony vyslechne a nejspíš mu dá i šanci vést vývoj dalšího God of War.

Na závěr jsme si nechal jednu zajímavost. Stačilo se podívat na několik oficiálních trailerů, ani jste nemuseli God of War hrát, a určitě víte o tom, jak hlavní hrdina Kratos oslovuje nejčastěji svého syna Atrea. Pokud jste God of War hráli, tak jste si možná ani neuvědomili, že Kratos slovo "boy" (chlapec) říká skutečně často a v různých situacích. YouTuber TuYasRecords sestříhal video se všemi scénami, kde Kratos oslovuje Atrea jako chlapce. Kupodivu jde o hodinu z celkových zhruba 40 hodin - samotný příběh má v God of War kolem 15 hodin, ale dohrát hru se všemi vedlejšími misemi zabere klidně přes 40 hodin herního času.

Ve videu vynikne práce dabéra. Christopher Judge se opravdu snažil a minimálně za nás se mu to podařilo, aby slovo "boy" vyznělo v určitých situacích jinak. Než se na video podíváte, musíme vás varovat před spoilery. Ve videu totiž uvidíte všechny scény, jsou ale sestříhané, nedají vám tedy ucelený pohled na příběh, ale spoiler je spoiler.

God of War vyšlo 20. dubna na PS4 s českými titulky. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama