GOG Galaxy dostává významnou aktualizaci s novými funkcemi
Novinka GOG Galaxy dostává významnou aktualizaci s novými funkcemi

GOG Galaxy dostává významnou aktualizaci s novými funkcemi

Michal Burian

Michal Burian

10

Ukládání do cloudu, nové možnosti pro přizpůsobení, chat a mnoho dalšího.

Reklama

Herní klient GOG Galaxy dostal významnou aktualizaci, která přináší spoustu nových funkcí. Klient sice není povinný, hry z GOG.com můžete nainstalovat a hrát i bez něj (nemají žádnou protipirátskou ochranu), společnost CD Projekt si ale od něj slibuje, že se rozšíří mezi hráče. K tomu mají přispět i dnešní novinky.

Nejdůležitější novinkou v updatu 1.2 je Universal Cloud Saves. Jak název napovídá, tato funkce vám umožňuje nahrávat uložené pozice ze všech her do cloudu a poté si je stáhnout. Jde o dobrou zálohu v případě, kdy vám odejde harddisk. Funkci Universal Cloud Saves podporují všechny tituly, včetně takových kousků jako je Planescape: Torment, Dragon Age Origins, Heroes of Might & Magic III nebo Vampire: the Masquerade Bloodlines.

„Ztráta uložených pozic je opravdu frustrující. U velké části herního dědictví, včetně některých největších her, možnost zálohování do cloudu chyběla. Díky Universal Cloud Saves funkci v GOG Galaxy si můžete své pozice uložit do cloudu, včetně nových i starých titulů,“ komentoval největší novinku Piotr Karwowski, výkonný ředitel obchodu GOG.com.

Krom toho obsahuje aktualizace 1.2 nové možnosti pro přizpůsobení klienta s výběrem funkcí, které chtějí hráči používat. Na výběr je režim šetřící procesor, zdroje a životnost baterie při hraní her (bude se hodit zejména při hraní na notebooku). Potěší rovněž ukazatel frekvence snímků za sekundu, pořizování screenshotů, achievementy, chat, notifikace a další věci.

Update 1.2 si může stáhnout každý majitel klienta GOG Galaxy, který se přihlásil do testování. Během měsíce by měla vyjít veřejná verze, která přiblíží GOG Galaxy finální verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama