Gothic Novinka Gothic Playable Teaser - moderní Gothic

Gothic Playable Teaser - moderní Gothic

Johny

Johny

9
Platformy Windows PC

Chystá se návrat legendy?

Reklama

Vydavatel THQ Nordic a vývojářský tým THQ Nordic Barcelona vydali krátkou ukázku toho, jak by mohl vypadat remake původního Gothicu z roku 2001. Jedná se ale pouze o vyzkoušení, zda bude o takový projekt zájem a jaká bude celková odezva ze strany hráčů. Plná verze tak nemusí v budoucnu vyjít.

Uživatelé na Steamu, kteří vlastní jakoukoliv hru od studia Piranha Bytes, najdou ve své Steam knihovně nově přidaný Gothic Playable Teaser. Hra se vám přidá i pokud teď zakoupíte nějaký ten titul Piranha Bytes.

Jak bylo již řečeno, nejde o plnou hru, ale o dvou hodinovou ukázku remaku Gothicu běžícím v Unreal Enginu 4 s novějšími, modernějšími mechanikami. Fanoušci série si tak všimnou nového soubojového systému připomínající ten z For Honor, ukecanější hlavní postavu, a více cutscén.

Dle Steam recenzí, spousta lidí však není z pokusu THQ Nordic Barcelona nadšena. Často je zmiňováno, že tento prototyp nemá to, co dělalo Gothic Gothicem. Bohužel ale, Piranha Bytes je teď zaneprázdněna jinou hrou, která bude oznámena až příští rok, a tak remake Gothicu nebude moci padnout do správných rukou. Vyzkoušejte ale sami, a sami se přesvědčte zda tento pokus má potenciál či ne.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama