Grafické problémy u X360 verze Skyrim
Skyrim Novinka Grafické problémy u X360 verze Skyrim

Grafické problémy u X360 verze Skyrim

Michal Burian

Michal Burian

13

Bethesda slibuje brzký patch, který vyřeší grafické problémy u Xbox 360 verze Elder Scrolls V: Skyrim.

Reklama

RPG titulu Elder Scrolls V: Skyrim vyšel včera a od recenzentů si vysloužil samou chválu (recenze Zingu 10/10), avšak Xbox 360 verze se neobešla bez problémů, jeden souvisí s nízkým rozlišením textur u Xbox 360 verze hry.

Nízkému rozlišení textur se vyhnete, když nebudete Skyrim instalovat na pevný disk Xboxu 360.

Na oficiálním fóru zástupce společnosti grafické problémy u X360 verze Skyrim uznal a nechal se slyšet, že záleží na tom, zda hru nainstaluje na harddisk nebo ne. Za vše prý může vyrovnávací paměť, protože při přehrávání z pevného disku se kvalitní textury špatně načítají.

Grafické problémy by měl brzy opravit chytaný patch, jenž prozatím nemá stanoveno přesné datum vydání. Než se patch objeví, doporučují tvůrci neinstalovat Skyrim na pevný disk konzole Xbox 360.

Pro úplnost dodejme, že o tomto problému jsme vás informovali již v pondělí, kdy jeden nespokojený hráč své problémy prozradil na diskuzním fóru.

"Pokud budete hrát přímo z DVD, tak textury vypadají dobře a netrpí problémy, kupodivu," nechal se slyšet uživatel fóra, který si stěžuje, že Bethesda o problému mlčí. U většiny her to je naopak, problémy s načítáním textur jsou u hry, která není nainstalovaná na HDD.

Podobné problémy zaznamenávají hráči také na PC, kdy se čas od času stane, že jsou textury špatně načtené. Bethesda na problému pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama