Grafik v reklamě Sony použil font Sunset Overdrive
Sunset Overdrive Novinka Grafik v reklamě Sony použil font Sunset Overdrive

Grafik v reklamě Sony použil font Sunset Overdrive

Michal Burian

Michal Burian

16

Nic hrozného se nestalo, styl písma si může stáhnout každý. Microsoft si z toho dělá srandu a škádlí Sony.

Reklama

Nadcházející Xbox One exkluzivita Sunset Overdrive od Insomniac Games má svůj osobitý styl. Postavy, styl písma použitý ve hře a další věci jsou zajímavé a pestré. Vývojáři si dlouhou dobu dělají srandu z jiných her a Microsoft hlásá, že Sunset Overdrive si bude tropit žerty ze všeho možného a profoukne usedlý design, který je součástí tolika her. Jak to nakonec dopadne, se dozvíme příští týden. Recenzi Sunset Overdrive pro vás chystáme na pondělí.

Jeden zářez už si přece jen Sunset Overdrive stihlo připsat. Speciální font vytvořený pro logo Sunset Overdrive využil grafik pro reklamu Sony na PlayStation Store. Ta láká na slevové hody hororových her. Vypadá to, že dotyčnému se styl písma zalíbil natolik, že ho použil a nepřemýšlel nad tím, že je to písmo Sunset Overdrive.

Nicméně nejde o nic závažného. Microsoft si z toho dělá srandu a ostatně sami Insomniac Games vydali font před časem veřejně ke stažení. Je tak možné, že grafik pouze zapomněl, že je to font Sunset Overdrive - konkurenční exkluzivity.

,,Ahoj PlayStation. Pěkný font. Jsme rádi, že jste nadšeni ze Sunset Overdrive," poškádlil Microsoft na Twitteru Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama