Gran Turismo 5 a plány do budoucna
Gran Turismo Novinka Gran Turismo 5 a plány do budoucna

Gran Turismo 5 a plány do budoucna

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Tvůrce série Kazunori Yamauchi se v nejnovějším rozhovoru pro Famitsu rozpodíval o chystaných updatech, plánech i budoucích dílech závodní série Gran Turismo. Máme se na co těšit.

Reklama

Jak jistě víte, 7.prosince dorazil zatím poslední, třetí update pro pátý díl simulátoru, který přidával mechanické poškození vozů a několik dalších maličkostí. Yamauchi se nechal slyšet, že by rád vydával updaty každý měsíc, to však nikdy vyloženě nepotvrdil. Ke konci prosince bychom se měli dočkat i dalšího updatu, který prý bude opravdu podstatný.

Ten kromě všeho bude mít regionální vylepšení. Tak například, američtí hráči s ním dostanou GT Academy, což je místo pro měření sil v online žebříčcích. Evropští hráči se naopak mohou těšit na online turnaj zvaný SLS Challenge, jehož vítěz obdrží opravdový Mercedes SLS AMG. Slint.

V obyčejných updatech však můžeme zapomenout na přidané tratě, auta či lokace. Tyto dodatky se dělají podstatně obtížněji a dorazí buď v datadisku, nebo až v příštím dílu. Ten je však zatím ve hvězdách a rozhodně ještě bude chvíli trvat, než na povrch vylezou nějaké přesnější informace.

Avšak tím největším plusem budoucích updatů je přenesení standardních modelů aut na úroveň těch prémiových, ze kterých polygony doslova srší. „Mezi standardními vozy máme několik klasik, které rozhodně chystáme předělat,“ zmínil se Yamauchi. Zda se předělávky dočkají postupně všechny vozy však jasné není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama