Gran Turismo 5 láká na nová DLC i update
Gran Turismo Novinka Gran Turismo 5 láká na nová DLC i update

Gran Turismo 5 láká na nová DLC i update

Michal Maliarov

Michal Maliarov

7

Studio Polyphony Digital pokračuje v podpoře závodního simulátoru Gran Turismo 5 a oznamuje brzký update a nové stažitelné přídavky.

Reklama

Veškerého nového obsahu se dočkáme přesně 21.prosince letošního roku, tedy příští týden, a že je toho vskutku dost.

Těšit se můžete například na Car Pack 2, který vás vyjde na necelé čtyři dolary. Ten vám do již beztak početné sbírky přidá vozy 2011 Mini Cooper S, 2010 Volkswagen Golf VI R, 2010 Volkswagen Scirocco R a 2012 Nissan GT-R Black edition R35, které můžete vidět na obrázcích níže.

Další DLC nese název Family Upgrade a dovolí vám odemknout již zakoupené přídavky pro všechny uživatele vaší konzole PS3. Kdokoliv, kdo tedy používá vaši konzoli a hraje hru k nim bude mít přístup, obsah již nebude limitován pouze vaším účtem. DLC je navíc zcela zdarma.

Pokud jste si pořídili alespoň jeden balíček ze všech dosud vydaných, dostanete jako dárek vozítko Gran Turismo Racing Kart 125 SP a pět nových Car Refresh karet pro využití ve hře.

Společně s DLC dorazí na PSN také zbrusu nový update, který pozvedne hru na verzi 2.02. Ten bude obsahovat kupu vylepšení a novinek, mezi které patří např. možnost měnit ráfky na standardních vozech či nová funkce GT Auto, která má ukazovat v reálném čase výměnu oleje, aerodynamiku, přehřívání motoru aj. Těšit se můžete na nové kupóny pro vaše auta a změny v uživatelském prostředí na některých obrazovkách. Jako příjemný bonus navíc dostanete do garáže zbrusu nové žihadlo, sporťák Toyota FT86’12.

To vše k nám dorazí jako menší Vánoční dárek a Polyphony prý chystá ke hře v budoucnu mnohem více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama