Gran Turismo 6 demo překvapilo, obsahuje české titulky
Gran Turismo 6 Novinka Gran Turismo 6 demo překvapilo, obsahuje české titulky

Gran Turismo 6 demo překvapilo, obsahuje české titulky

Michal Burian

Michal Burian

81

Česká Sony překvapila, bez jakéhokoliv oznámení vyšlo dnes demo GT6 a obsahuje českou lokalizaci. Bude i plná verze lokalizovaného do našeho mateřského jazyka?

Reklama

Česká Sony v poslední době uvedla na trh hned několik titulů, které obsahovaly českou lokalizaci, mj. i survival thriller The Last of Us od studia Naughty Dog (tvůrci série Uncharted). Dnes se na PlayStation Store objevila demoverze očekávaného závodního titulu Gran Turismo 6. Pokud jste si ji stáhli, jistě vám neuniklo, že je text lokalizovaný do našeho mateřského jazyka.

Jde o velmi příjemné překvapení, které jistě ocení spousta hráčů z České i Slovenské republiky. Kontaktoval jsem Jakuba Holého z marketingu Sony, zda by mohl prozradit, zda bude i plná verze obsahovat české tituly. Bohužel se k dotazu nevyjádřil, pouze mi odepsal, že se k plné verzi GT6 zatím nebudou vyjadřovat.

Dá se ovšem předpokládat, že v češtině bude i plná verze Gran Turisma 6. Proč by Sony investovala pouze do lokalizace dema? To by nedávalo smysl. Navíc na oficiálních stránkách GT Academy naleznete různá videa, která jsou taktéž obohacena o české titulky.

Takhle to začínalo s lokalizací The Last of Us, nejprve se objevily trailery obohaceny o české titulky a o pár týdnů později Sony oficiálně oznámila českou lokalizaci pro plnou verzi.

Gran Turismo 6 je plánováno na konec letošního roku pro PlayStation 3. Na stránkách GT Academy naleznete několik videí propagující GT6, respektive kvalifikaci do soutěže GT Academy 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama