Gran Turismo Sport obohaceno o GT League, nové vozy a další tratě
Gran Turismo Sport Novinka Gran Turismo Sport obohaceno o GT League, nové vozy a další tratě

Gran Turismo Sport obohaceno o GT League, nové vozy a další tratě

Michal Burian

Michal Burian

6

Těsně před svátky vyšla pro závody Gran Turismo Sport očekávaná aktualizace.

Reklama

Gran Turismo Sport v době vydání hráči kritizovali za absenci plnohodnotného singleplayeru. Vývojáři z japonského studia Polyphony Digital si své chybu uvědomili a začali postupně hru vylepšovat. Před měsícem zahrnul patch 1.06 očekávaný offline. Dnes vyšla aktualizace s číslem 1.10, která offline rozšiřuje o singleplayerovou kariéru, nové automobily a další tratě.

Patch 1.10 má 2,7GB a jde o nejdůležitější vylepšení hry od říjnového vydání. Tím největším je nová GT League. Fanoušci Gran Turisma nebudou překvapeni, něco podobného měly i předešlé díly této série. GT League v Gran Turismu Sport obsahuje 15 sérií a 45 závodů od klasického Sunday Cupu až po hodinové vytrvalostní závody. Některé může zamrzet, že se za závody neudělují body ve stylu šampionátu, každý závod je totiž samostatný.

Dostáváme se k novým automobilům. GT veteráni budou mít z některých kousků radost. Nově se můžete svézt v následujících vozech:

Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) (N300) Nissan Skyline GT-R V・spec II (R32) (N300) Nissan Skyline GT-R V・spec II Nür (R34) (N300) Ford F-150 SVT Raptor (N400) Lamborghini Countach LP400 (N400) Ferrari F40 (N500) Ferrari Enzo Ferrari (N700) KTM X-BOW R(N300) Suzuki Swift Sport (N100) Volkswagen Samba Bus Type 2 (T1) (N100) Chris Holstrom Concepts 1967 Chevy Nova (N700) Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C3) (N300)

Co se nových tratí týče, tak v GT Sport nově naleznete Kyoto Driving Park Yamagawa a Kyoto Driving Park Miyabi. V neposlední řadě došlo k přidání nových pozadí pro focení (pochopitelně se sváteční tématikou) a ve FIA Championship naleznete novou výzvu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama