Gran Turismo Sport odloženo
Gran Turismo Sport Novinka Gran Turismo Sport odloženo

Gran Turismo Sport odloženo

Michal Burian

Michal Burian

33

Japonské studio Polyphony nestíhá, vyžádalo si více času, aby mohlo zdokonalit GT Sport.

Reklama

Fanoušci Gran Turisma Sport jistě zaznamenaly spekulace o odkladu, které před časem odmítal i sám šéf Sony. Dnes odpoledne se obavy potvrdily. Japonské studio Polyphony na oficiálním PlayStation Blogu oznámilo, že nestíhá vydat Gran Turismo Sport plánovaného 17. listopadu.

Gran Turismo Sport tak bylo odloženo, v současné době neznáme nové datum vydání. Očekává se, že k vydání GT Sport dojde až v roce 2017.

„Učinili jsme obtížné rozhodnutí. Jsme si vědomi, že GT Sport je vysoce očekávaná hra. Od začátku šlo o náš nejambicióznější projekt, kde využíváme nejmodernější technologie. Nicméně, s blížícím se datem vydání si uvědomujeme, že potřebujeme více času, abychom mohli zdokonalit GT Sport. Nechceme za žádných okolností ohrozit kvalitu a zážitek z hraní. V současné době nemůžeme oznámit nové datum vydání, jsme více než kdy jindy odhodláni, aby GT Sport bylo tím nejlepším dílem série Gran Turismo,“ napsal Kazunori Yamauchi.

Konzole PlayStation 4 s odkladem Gran Turisma Sport přišla o jednu ze dvou her, která měla na konci letošního roku zdobit výkladní skříň PS4 a navíc podporovat PlayStation VR. Jedinou velkou exkluzivitou pro PS4 v letošním roce tak bude už jen The Last Guardian, když nebudeme počítat menší projekty na PS VR.

Připomeňme, že Gran Turismo Sport vzniká v úzké spolupráci s organizací FIA a klade si za cíl propojit virtuální závodění s tím reálným. V GT Sport se tak objeví dva on-line šampionáty, jejichž vítězové získají stejné ceny jako skuteční závodníci. Nezapomene se ale ani na kariéru, v ní bude 115 eventů.

Ve hře najdete 137 'Super Premium' modelů aut. To znamená detailně vymodelovaných kousků do posledního šroubku, včetně interiéru. Vozy budou rozděleny do čtyř tříd dle výkonu a samozřejmě se vrací i GT Vision modely. Tedy koncepty automobilek, které na silnici nikdy nepotkáte. Projedete se v nich na 27 tratích v 19 lokalitách, včetně nové Tokyo Express Way inspirované japonskými dálnicemi a nového oválu Northern Isle Speedway. Vrací se také bahnité tratě.

V GT Sport zaujme Photo mód pojmenovaný Scapes. Dostanete v něm možnost naaranžovat dokonalou auto fotku, prakticky nerozeznatelnou od reality. Ve stovkách různorodých prostředí budete moci fotit libovolný počet vozů a výsledná působivá fotografie může mít až 4K rozlišení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama