Gran Turismo Sport přijede v listopadu se spoustou novinek
Gran Turismo Sport Novinka Gran Turismo Sport přijede v listopadu se spoustou novinek

Gran Turismo Sport přijede v listopadu se spoustou novinek

Michal Burian

Michal Burian

73

Náhrada za DriveClub se blíží. Nové detaily, trailer a screenshoty ve vás vzbudí nadšení.

Reklama

Aktualizace: Sony předčasně zveřejnila tiskovou zprávu a dovolila novinářům vydat nové detaily, které jsou hodně lákavé. Gran Turismo Sport přijede 16. listopadu letošního roku se spoustou novinek. Těšit se můžete na jedny z nejrychlejších aut na naší planetě v čele s nejmodernějšími silničními vozy (celkem čtyři kategorie), které ve studiu Polyphony Digital vytvořili prý nejdetailněji z celé historie série. Na své si přijdou i příznivci fantasy, vývojáři pro ně připraví speciální vozy, které svět neviděl.

Lákavou novinkou bude editor pro vytváření a úpravu polepů a featurka Scapes, což je robustný Photo mód pro vytvoření těch nejlepších screenshotů. Dostanete možnost si vše naaranžovat podle svého a dokonce má být pouze na vás, v jakém prostředí se budete s naleštěnými vozy fotit. Na vás rovněž bude, kolik těch aut na fotce bude (limitováni budete jen prostorem). Nakonec vám z toho vznikne působivá fotografie, a to klidně v rozlišení až 4K.

Co se obsahu týče, těšit se můžete na 137 'Super Premium' modelů aut, 19 lokalit a 27 tratí, i s prašnými cestami, jak můžete vidět na obrázcích. Jednou z potvrzených je Tokyo Express Way, podle dálnice v Japonsku. V offline režimu bude 110 eventů. Další budou postupně přibývat a o všem důležitém se dozvíte na časové ose, která byla vytvořena podle Twitteru.

Jedno zklamání přece jen dnešní oznámení má, Polyphony Digital zrušili plánovanou betu. Místo ní se budou naplno věnovat finální verzi. Některé fanoušky potěší doprovodná mobilní aplikace.

David Scammell, redaktor VideoGameru, sdílel na svém Twitteru gameplay záběry a potvrzuje, že GT Sport na PS4 běží při 60fps.

V prodeji budou čtyři edice: standardní, bonusová, se steelbokem a sběratelská. Ta nejcennější bude obsahovat exkluzivní miniaturní model vozu Mercedes-AMG GTS. Bonusová edice a ta se steelbookem zase nabídne exkluzivní digitální obsah a další doplňky.

Původní zpráva

Gran Turismo Sport je takovou záhadou, nový díl byl oznámen již na konci října loňského roku. Moc informací jsme se ale nedozvěděli a zároveň stále nevíme, kdy hra vyjde. Sony ji akorát slibuje do konce aktuálního kalendářního roku. Fanoušci tak s očekáváním čekají na dnešní večer, kdy bude titul detailněji představen.

I vy můžete tuhle show sledovat společně s předsezónním testem FIA Gran Turismo Championship. Stream začne v 19:30. Od 19:45 do 20:00 máme vidět nový trailer na GT Sport. Poté budou pokračovat předsezónní testy.

Gran Turismo Sport má být revolučním dílem s podporou od mezinárodní automobilové federace FIA. Samozřejmostí je lepší grafika, fyzika a zvuky. Hra zahrne dva online šampionáty schválené FIA. V Nations Cupu budete hráči reprezentovat svou rodnou zem, zatímco v Manufacturers Cup svého oblíbeného výrobce automobilů. Nebudete pouze jezdit, ale zároveň fandit své domovské zemi nebo oblíbené automobilce. Vítěze obou šampionátů vyhlásí FIA. Má jít o historický okamžik, poprvé budou výsledky z hry uznány v reálném světě motorismu. Počítá se se třemi herními módy: Kampaň, Sports Mode a Arcade Mode.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama