Gran Turismo Sport s českou lokalizací
Gran Turismo Sport Novinka Gran Turismo Sport s českou lokalizací

Gran Turismo Sport s českou lokalizací

Michal Burian

Michal Burian

24

Text bude v našem mateřském jazyce.

Reklama

Česká pobočka Sony dnes odpoledne oznámila, že exkluzivní PlayStation 4 závody Gran Turismo Sport budou lokalizovány do českého jazyka. Čeština se ve hře objeví ve formě přeloženého textu. Gran Turismo Sport tak kráčí ve šlépějích šestého dílu, který měl nejen české titulky, ale i dabing.

Doufejme, že lokalizace Gran Turisma Sport znamená, že v češtině budou i další připravované exkluzivity od Sony.

„Gran Turismo Sport je novou evolucí legendární závodní série, jenž vzniká v úzké spolupráci s organizací FIA a klade si za cíl propojit virtuální závodění s tím reálným. V GT Sport se díky tomu například objeví dva on-line šampionáty, jejichž vítězové získají stejné ceny jako skuteční závodníci.

Ve hře najdete 140 detailně vymodelovaných vozů, včetně precizních interiérů. Vozy budou rozděleny do čtyř tříd dle výkonu a samozřejmě se vrací i GT Vision modely. Tedy koncepty automobilek, které na silnici nikdy nepotkáte od automobilek, jako jsou Bugatti, Peugeot nebo Volkswagen.

Kromě stále populární tratě Nürburgring Nordschleife (severní smyčka) se v sérii Gran Turismo poprvé objeví celá řada nových tratí, včetně legendární tratě „Tokyo Expressway“ či půl míle dlouhého oválu přezdívaného „Northern Isle Speedway“, abychom zmínili alespoň některé. V současnosti je plánováno 19 lokací a 27 podob tratí.

Režim kampaně zahrnuje rozsáhlý off-line obsah, který poskytuje praktické zkušenosti, a dokonce i začátečníkům dovoluje osvojit si jezdecké dovednosti od píky a případně je zlepšit až na úroveň, která umožňuje účast ve většině hlavních závodů. Čeká vás škola řízení, výzvy s úkolem, okruhové zkušenosti i závodní etiketa.“

Gran Turismo Sport vyjde 18. října na PlayStation 4. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama