Gran Turismo Sport s novou aktualizací nabízí 5 nových vozů a trať Sardegna
Gran Turismo Sport Novinka Gran Turismo Sport s novou aktualizací nabízí 5 nových vozů a trať Sardegna

Gran Turismo Sport s novou aktualizací nabízí 5 nových vozů a trať Sardegna

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Těšit se můžete na automobily od amerických muscle cars až po model řady Red Bull X.

Reklama

Dnes pro Gran Turismo Sport vyjde nová aktualizace, která do PlayStation 4 závodů přinese pět nových vozů a silniční trať Sardegna. Těšit se můžete na automobily od amerických muscle cars až po model řady Red Bull X. Konkrétně jde o Chevrolet Camaro Z28 '69 (N300), Toyota Tundra TRD Pro '19 (N400), Toyota Sports 800 '65 (N100), Renault Sport Clio V6 24V '00 (N200) a Gran Turismo Red Bull X2019 Competition (Gr. X), což je dle mého největší pecka.

Sardegna je silniční trať o celkové délce 5 113 m, celkovém převýšení 38 metrů a pochlubí se 15 zatáčkami a nejdelší rovinka měří 915 m. Trať se nachází na ostrově Sardegna, jednom z mnoha italských středisek ve Středozemním moři. Tato vysokorychlostní technická silniční trať využívá uzavřených částí veřejných cest a najdeme na ní jak rychlé rovinky, tak i ostré zatáčky. Zejména stoupání a klesání ve druhé půlce tratě a zužující se dráha nutí jezdce k riskantním manévrům až k ochrannému hrazení. Kromě nejdelší verze „Sardegna – silniční trať A“ jsou k dispozici ještě verze „B“ s délkou 3 893 m a „C“ o délce 2 661 m.

Samozřejmě vývojáři nezapomněli ani na GT League. Do režimu přidají nový závod určený výhradně pro vozy X2019 Competition (info níže) a máme tu i nový scapes s motivy „Podhled – Zdola nahoru“ a do Zkušenosti z okruhu bude přidána trať Goodwood Motor Circuit. Sony dodává, že aktualizace zároveň přinese ještě další funkce, vylepšení a opravy. Snad brzy dojde i na ten déšť.

Vytrvalostní seriál X2019 Competition (Vytrvalostní liga) - Tento vytrvalostní závod je určen pro soutěžní vozy Red Bull X2019 Competition.

Kromě toho budou do režimu GT League přidána následující nová kola:

  • Začátečnická liga - 2 nová kola do závodu „K Cup lehké váhy“.
  • Amatérská liga - 2 nová kola do závodu „Rallycross skupiny B“.
  • Profesionální liga - 2 nová kola do závodu „Group 1 Cup“.
  • Vytrvalostní liga - 1 nové kolo přidáno do „Vytrvalostního seriálu prototypů Gr. 1“.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama