Gran Turismo Sport v problémech? Sony ruší předobjednávky
Gran Turismo Sport Novinka Gran Turismo Sport v problémech? Sony ruší předobjednávky

Gran Turismo Sport v problémech? Sony ruší předobjednávky

Michal Burian

Michal Burian

37

Mají se fanoušci Gran Turisma bát? Co signalizuje nečekané zrušení digitálních předobjednávek?

Reklama

Je to přesně týden a několik hodin od chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že Gran Turismo Sport nevyjde plánovaného 17. Listopadu 2016. Kazunori Yamauchi, šéf studia Polyphony Digital, na oficiálním PlayStation Blogu oznámil odklad na rok 2017, aby měli jeho zaměstnanci více času GT Sport doladit. Stalo se ale něco netypického, společnost Sony začala nečekaně rušit předobjednávky digitálních verzí. To je přinejmenším zvláštní, není divu, že fanoušci Gran Turisma se o stav GT Sport obávají.

Sony hráčům, kteří si Gran Turismo Sport předobjednali na PlayStation Store, posílá zprávy, že jim zrušilo digitální předobjednávku a vrací peníze. Jakmile bude stanovené nové datum vydání, budou předobjednávky opět k dispozici.

„Děkujeme vám za předobjednávku Gran Turisma Sport z PlayStation Store. 30. srpna 2016 jsme oznámili odklad Gran Turisma Sport na rok 2017. V tomto okamžiku nemáme nové datum vydání. Proto jsme se rozhodli zrušit vaší předobjednávku a vrátit vám peníze. Ty vám budou vráceny do 7 až 10 dnů,“ vysvětluje Sony.

Zrušení digitálních předobjednávek se moc často nevidí. Odloženo bylo i Uncharted 4, ovšem zároveň s ním bylo oznámeno nové datum vydání a rozhodně nedošlo k onomu zrušení. Tyto nestandardní kroky Sony naznačují, že má vývoj Gran Turisma Sport nějaké větší problémy.

Nabízí se možnost, že dojde k překopání celého konceptu, což by zrušení předobjednávek vyžadovalo. Hráči by si totiž mohli začít hromadně stěžovat, že si předobjednali něco jiného, než ve skutečnosti dostali. Snad to nebude tak horké, a pokud k nějakým změnám dochází, musíme věřit, že budou ku prospěchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama