Grand Operations budou připraveny na vydání Battlefieldu V
Battlefield V Novinka Grand Operations budou připraveny na vydání Battlefieldu V

Grand Operations budou připraveny na vydání Battlefieldu V

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jen poplašná zpráva vytvořena z měsíc a několik týdnů starého článku.

Reklama

Včera k večeru se internetem šířila znepokojivá zpráva, která vystrašila fanoušky čekající na střílečku Battlefield V. Ve starším blogovém článku DICE uváděli, že důležité a dost očekávané Grand Operations nebudou dostupné při vydání Battlefieldu V, nýbrž až krátce poté. Naštěstí se vše vysvětlilo. Po měsíci a několika týdnech po publikování této zprávy vývojáři zjistili, že stíhají a Grand Operations budou součástí Tides of War hned při uvedení hry na trh.

DICE o Grand Operations mluví jako o vrcholném módu pro více hráčů, který je navržen tak, aby využil mapy a režimy Battlefieldu V v celé jejich kráse. „Každá Grand Operation představí silný příběh inspirovaný historickými událostmi. Grand Operations jsou vlastně vylepšenou verzí režimu Operations ve hře Battlefield 1, ovšem mnohem rozsáhlejšího i nad rámec všech jeho částí. Tento modulární koncept přenese hráče do fiktivních operačních „dnů“, kde každý den reprezentuje kolo hrané napříč různě kombinovanými mapami a režimy, na jejichž pozadí se odvíjí příběh. Akce, které vy, vaše družstvo nebo tým podniknete v první den, budou mít přímý vliv na podobu příběhu a způsob hry v den druhý, ten pak dále ovlivní den třetí a tak dále,“ píše se v tiskové zprávě.

„Pokud první den odehrajete dobře, po změně mapy začnete s adekvátní zásobou munice a bojové techniky. V případě neúspěchu začnete další den pravděpodobně s menším počtem oživení, vozidly a dalšími zdroji.

Další významnou změnu představuje způsob, jakým jednotlivé relace zajišťují, aby se všichni hráči dostali na všechny lokace – jinými slovy, už žádné „záseky“ na pevné obraně hned v prvním bodě. Většina Grand Operations v Battlefieldu V je rozložena do tří operačních dnů – celkem asi hodiny herního času – ale některé mohou při těsném skóre trvat i déle.

Grand Operations považují tvůrci ze Švédska za nosný prvkem Battlefieldu V a hodlají ho v budoucnu bezplatně rozšiřovat o další mise, respektive operace.“

Battlefield V vyjde 19. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama