Grand Theft Auto V nebude na E3
GTA 5 Novinka Grand Theft Auto V nebude na E3

Grand Theft Auto V nebude na E3

Michal Burian

Michal Burian

34

Rockstar a 2K Games nebudou mít stánky na červnovém veletrhu E3 v Los Angeles.

Reklama

Vydavatelská společnost Take-Two potvrdila, že Rockstar ani divize 2K Games neplánuje na červnovém veletrhu E3 v Los Angeles mít stánek pro veřejnost se svými hrami.

Znamená to, že návštěvníci E3 nebudou mít možnost zahrát si Grand Theft Auto V, The Bureau: XCOM Declassified, WWE 2K14 (vyjde v říjnu) a další hry pod hlavičkou Take-Two, respektive Rockstaru a 2K Games.

Místo toho se Rockstar s 2K Games zaměří na marketing s řadou akcí, které budou probíhat po celé jaro a léto. Jejich týmy pochopitelně budou na E3 a pravděpodobně své hry ukážou pozvaným novinářům za zavřenými dveřmi.

Stejně tak to neznamená, že bychom se během E3 nedozvěděli nové informace o chystaných hrách. Zůstaňte proto s námi a sledujte nás, 10. června to vypukne.

Připomeňme, že GTA V mělo původně vyjít na jaře, v lednu ale bylo odloženo a nyní je naplánováno na 17. září ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360. O PC verzi Rockstar mluvit nechtěl. Koncem dubna jsme se rovněž dočkali traileru představující trojici hlavních postav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama