Grand Theft Auto V pro PC odloženo na 14. dubna, Heisty dorazí v březnu
GTA 5 Novinka Grand Theft Auto V pro PC odloženo na 14. dubna, Heisty dorazí v březnu

Grand Theft Auto V pro PC odloženo na 14. dubna, Heisty dorazí v březnu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

322

PC hráči nechť utřou slzu, obrní se trpělivostí a zakroužkují si v kalendáři nové datum. Konzolisté mohou s nadšením očekávat datum 10. března, kdy vyjdou dlouho očekávané Heisty.

Reklama

Ne, tohle opravdu není vtip. Alespoň ne z naší strany, ze strany Rockstaru to možná vtip bude, i když nepovedený. Ale stalo se. Léta očekávaná PC verze Grand Theft Auto V byla opět odložena, takže nevyjde 24. března, ale až 14. dubna 2015.

Odklad je vysvětlený poměrně tradičně, vývojáři prý potřebují více času na doladění hry a na to, aby se ujistili, že GTA Online a Heisty budou k dispozici už v den vydání a bez doprovodu problémů. Rockstar jako vždy prosí hráče o pochopení a jako kompenzaci nabízí dodatečných 200 000 in-game dolarů každému, kdo si GTA V na PC předobjedná. Mám ale takový pocit, že tímhle si příliš velké pochopení tolika netrpělivých a naštvaných PC hráčů nekoupí.

Naštěstí ale nemáme jen špatné zprávy, protože jsme se konečně dočkali oznámení data vydání dlouho očekávaných Heistů pro konzolové verze. Očekávat je můžete 10. března, přičemž nepadlo ani slovo o rozdílném vydání pro různé platformy, takže počítejte s tímto datem pro všechny čtyři platformy, tedy PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360. Jak už bylo řečeno, v PC verzi budou Heisty v den vydání, tedy 14. dubna.

Na závěr ještě nové screenshoty z Heistů.

Mince pro štěstí

Předobjednejte si v našem obchodě GameExpres.cz očekávanou PC verzi gangsterské akce Grand Theft Auto V a získejte zdarma minci pro štěstí ve zlaté barvě, aby vás na cestě v poutavé singleplayerové kampani se třemi hrdiny a v GTA Online provázelo štěstí. PC verzi u nás pořídíte za 1197 Kč.

Pokud si chcete GTA V užívat na konzoli, tak minci získáte i k PS4 a Xbox One, PS3 a Xbox 360 verzím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama