Grime ve filmovém traileru
Novinka Grime ve filmovém traileru

Grime ve filmovém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC

Čeká nás soulslike metroidvania od studia Clover Bite.

Reklama

Grime je rychlé akční adventurní RPG, ve kterém budete své nepřátele drtit živými mutujícími zbraněmi, schopnými měnit jak svou formu, tak funkci. Poté, co zničíte své nepřátele, můžete absorbovat jejich zbytky a posílit tak svou schránku.

Abyste měli hrubou představu o vzhledu hry Grime od studia Clover Bite, uvolnila vydavatelská společnost Akupara Games nový filmový trailer, za jehož tvorbou stojí společnost Playsense.

Ve hře Grime se svět otřese v základech a vy jste vtěsnáni do podivné schránky. Čeká vás neznámý mimozemský svět, ve kterém musíte přežít a postavit se novým hrůzám. Budete prozkoumávat surrealistické okolí, absorbovat do sebe vlastnosti nepřátel se kterými se setkáte a používat proti nim jejich vlastní schopnosti, díky kterým se stanete mnohem silnějším, než jste byli na začátku.

Grime vám umožní hrát prakticky podle svých pravidel a upgradovat pouze ty vlastnosti, které považujete svůj styl boje za důležité. Při průchodu různým prostředím a lokalitami časem zjistíte, že existuje více než jeden způsob jak nepřítele rozbíjet. Setkáte se s různými obyvateli světa a také objevíte zdroj jejich šílenství.

Grime vychází pro PC prostřednictvím služeb Steam, GOG, Epic Games Store a Stadia již 2. srpna.

Zdroj: Akupara Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama