GT5 Spec 2.0 update je venku, DLC v detailech
Gran Turismo Novinka GT5 Spec 2.0 update je venku, DLC v detailech

GT5 Spec 2.0 update je venku, DLC v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Polyphony přesně dle slibů uvolňuje kýžený update Spec 2.0 pro závodní simulátor Gran Turismo 5 a nabízí také čerstvé detaily k chystanému DLC.

Reklama

Update Spec 2.0 váží 1192 MB a doplňuje hru o velký počet změn, o kterých se toho více dozvíte v našem dřívějším zpravodajství. Namátkou vyberu implementaci kokpitového pohledu do více aut, nové intro, online lounge a další.

Na oficiální stránce Gran Turismo 5 se také můžete dočíst o dříve oznámením DLC, jeho ceně a datumu vydání.

The Course Pack nabídne trať Spa-Francorchamps v Belgii s nastavitelným počasím a noční okruh pro motokáry. Vše vás vyjde na 4,99 dolarů.

The Racing Pack obsáhne celkem 15 nových vozů za cenu 7,99 dolarů, a to včetně proklamovaného Red Bull X2011 Prototype 11, který je ve hře nabízen v průběhu týdne zcela zdarma díky vítězství Sebastiana Vettela na šampionátu Formule 1.

The Racing Gear Pack bude nezbytný pro fanoušky, co se těší na nové helmy a designové kombinace. Pokud za ně samozřejmě hodlají zaplatit 2,99 dolary.

Nakonec tu máme The Paint Pack s novými barevnými paletami za 1,99 dolary.

Kompletní DLC se všemi balíčky vás vyjde na 11,99 dolarů, tedy v přepočtu cca 215 Kč, a bude k dostání příští týden, 18.října letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama