GTA 5 již ve vývoji, říká Pachter
Grand Theft Auto Novinka GTA 5 již ve vývoji, říká Pachter

GTA 5 již ve vývoji, říká Pachter

Michal Maliarov

Michal Maliarov

23

Analytik Michael Pachter se nám opřel do série Grand Theft Auto. Spekulovaný pátý díl série by dle něj měl dorazit ke konci příštího roku, nejpozději pak na začátku 2012.

Reklama

Po uvolnění nejnovějších finančních výsledků vydavatele Take-Two Pachter poznamenal, že je dle výzkumu patrné, že se k nám GTA 5 dostaví nejspíše během fiskálního roku končícího březnem 2012.

„Očekáváme, že nové Grand Theft Auto vyjde ve čtvrtém čtvrtletí fiskálního roku 2012. Alespoň tři hlavní smlouvy společnosti (Les Benzies, Sam a Dan Houser) končí v lednu 2012,“ řekl Pachter. „Jsme si jisti, že je pátý díl veleznámé série již nějaký ten čas ve vývoji, vezmeme-li v úvahu, že se měl poslední díl objevit na konzoli Xbox360 už v roce 2007 a pochybujeme, že by vývojářům trvala hra déle, než čtyři roky.“

„Předpokládáme, že na hře nyní pilně pracuje na 200 lidí. Jak Sam, tak Dan Houser jsou workoholici a očekávají to samé i od svých zaměstnanců. Tým nejspíše využívá stejný herní engine (Rockstar Advanced Game Engine, neboli RAGE) a předpokládá se, že bude pátý díl ten největší a nejrozsáhlejší vůbec.“

Dle Pachtera by měla hra být dokonce rekordní v herním průmyslu. Ať už svými prodeji, nebo koupenými kusy. Doufejme, že se brzy dozvíme více oficiálních informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama