GTA 6 pouze s jedním protagonistou? Nesmysl, tvrdí dabér Franklina
GTA 5 Novinka GTA 6 pouze s jedním protagonistou? Nesmysl, tvrdí dabér Franklina

GTA 6 pouze s jedním protagonistou? Nesmysl, tvrdí dabér Franklina

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Prý je to nesmysl. Tvrdí to dabér Shawn Solo, který si zahrál roli Franklina - jednoho ze tří protagonistů pátého dílu <strong>+ prodeje GTA V v ČR a SK</strong>.

Reklama

Zahraniční server Examiner si urval rozhovor s dabérem jednoho ze tří protagonistů dnes již oblíbeného pátého dílu Grand Theft Auto. Shawn Solo odpovídal na otázku zda-li je možné, že se Rockstar vrátí v dalším díle k jedné jediné hlavní postavě.

"Nic není nemožné, ale nemyslím si, že by to byl chytrý tah, vrátit se zpět k jedné hlavní postavě. GTA V nastavilo laťku tak vysoko, že si nemyslím, že by se tomu pouze jedna hlavní postava mohla vyrovnat. To je nejspíš nesmysl. Takže doporučuji každému, kdo to chce dělat, nedělejte to," řekl Solo v rozhovoru.

I přes fakt, že si Shawn Solo zjevně svou roli jako Franklin užíval. I taková práce měla ze začátku svou stinnou stránku.

"Když jsem poprvé přišel dovnitř, byl jsem pod tak hrozným tlakem, že jsem měl chuť od tohohle prostě odejít už na začátku. Prostě jsem chtěl přijít a říct 'tohle asi není práce pro mě'. Ale když jsem se dozvěděl něco víc o příběhu a samotné postavě Franklina, nakoplo mě to. Když jsem s ním dokázal sžít, bylo pro mě mnohem snazší snést ten nátlak. Nakonec to byla i zábava," prozradil Solo v dalším interview.

Nakonec vše dopadlo jak mělo a žádné pohromy se nekonaly. Ba naopak. GTA 5 dokázalo během tří dnů vydělat přes miliardu dolarů a už si urvalo 7 zápisů v Guinnessově knize rekordů. Mimo to se na letošním Comic-Conu v New Yorku Shawn Solo tak trochu prokecl a možná se dočkáme přídavku se CJ ze San Andreas.

Pokud nad hrou stále váháte, nezapomeňte si přečíst naší recenzi, ve které GTA V dostalo plný počet bodů.

V ČR a SK se GTA V daří

Cenega na svém Facebooku zveřejnila zprávu, ze které vyplývá, že se Grand Theft Auto V na našem trhu daří velmi dobře, a to i přesto, že zatím vyšly jen konzolové verze. GTA V tak boří mýty, že by v ČR a SK frčely především PC hry.

"O hře Grand Theft Auto V se mluví jako o nejlepší hře roku, nejlepší hře této generace konzolí či dokonce posledních deseti let! Asi něco na tom bude, když se jenom v ČR a SR do konce minulého týdne prodalo úžasných 35 000 kusů!"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama