GTA IV a Episodes from Liberty City si můžete zahrát na Xboxu One
Grand Theft Auto 4 Novinka GTA IV a Episodes from Liberty City si můžete zahrát na Xboxu One

GTA IV a Episodes from Liberty City si můžete zahrát na Xboxu One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Niko Bellic, Johnny Klebitz, Luis Lopez a jejich příběhy ve městě Liberty City konečně podporují zpětnou kompatibilitu.

Reklama

Seznam her pro Xbox 360, které podporují zpětnou kompatibilitu Xboxu One, se včera rozrostl o GTA IV. Nezapomnělo se ani na obě DLC, tedy The Lost and Damned a The Ballad of Gay Tony, případně na jejich kompilaci s názvem Episodes from Liberty City.

Zpětnou kompatibilitu podporují všechny verze hry a přídavků, včetně kompletní edice. Jestli vlastníte GTA IV a obě DLC digitálně, máte k nim na Xboxu One okamžitý přístup. Pokud patříte mezi vlastníky krabicové verze, jednoduše vložte disk s původní hrou do Xboxu One, abyste mohli hru a/nebo DLC stáhnout.

Za určitých podmínek se mohou přesunout i vaše uložené pozice. V případě, že jste hráli na Xboxu 360 s možností Cloud Save Games, po stažení čtvrtého GTA na Xboxu One na vás budou původní uložené pozice hezky čekat.

Jestli GTA IV a jeho DLC nevlastníte, samozřejmě si je můžete koupit přes Xbox Store, nebo se lze poohlédnout po krabicových verzích. Kupříkladu v našem obchodě Xzone.cz si můžete stále zakoupit původní GTA IV, Episodes from Liberty City i kompletní edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama