GTA IV vás díky ambiciózní nové modifikaci vezme do Varšavy
Grand Theft Auto IV Novinka GTA IV vás díky ambiciózní nové modifikaci vezme do Varšavy

GTA IV vás díky ambiciózní nové modifikaci vezme do Varšavy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy Windows PC

Čerstvě vydaný mod přináší celé město.

Reklama

Série Grand Theft Auto se i přes snahy Rockstaru o jejich omezení těší i nadále velkému zájmu moderské komunity. Ačkoli se v poslední době většina modů týká nejnovějšího GTA V, tak někteří modeři stále nezanevřeli ani na starší díly.

Komunita okolo série přitom nevytváří pouze nové mise, vozidla nebo grafická vylepšení. Ti nejodvážnější se rovnou pouští do vytváření celých měst. Do této skupiny můžeme zařadit i nově vydanou modifikaci s názvem Grand Theft Auto IV Poland: Warsaw. Už z názvu je patrné, že se autor modu rozhodl na základech GTA IV vytvořit polskou Varšavu.

Za tímto ambiciózním počinem stojí vývojář Bartosz Fabiszak, který ho sám označuje jako určitý vrchol své moderské kariéry. Na varšavském modu ostatně dle svých slov pracoval s použitím nástrojů od týmů OpenIV a GimsIVod už od roku 2014.

Z pohledu herní náplně má být primárním cílem průzkum samotného města. Navštívit můžete hlavní pamětihodnosti, mezi které se řadí Palác kultury a vědy, polský parlament, Národní stadion, největší varšavský park Łazienki nebo bulváry u řeky Visly.

Bližší pohled vám nabídne níže přiložený trailer a několik obrázků. Modifikaci si můžete bezplatně stáhnout prostřednictvím portálu Moddb nebo přes oficiální stránky autora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama