GTA Online dnes poprvé nabídne mód Capture
GTA 5 Novinka GTA Online dnes poprvé nabídne mód Capture

GTA Online dnes poprvé nabídne mód Capture

Michal Burian

Michal Burian

21

Vychází z capture the flag módu. Budete v něm muset strategicky přemýšlet, aby se k vašemu zboží nedostali nepřátelé moc blízko. Musíte rozmístit návnady, pasti a překážky.

Reklama

Rockstar dnes v Grand Theft Auto Online prostřednictvím bezplatné aktualizaci spustí nový herní režim nazvaný Capture. Vychází z oblíbeného capture the flag s tím rozdílem, že budeme mít za úkol se svým týmem chránit své cenné zboží. Strategie v novém módu hraje důležitou roli, musíte přemýšlet, kam umístíte návnady, pasti a různé překážky, aby se ke zboží nedostali nepřátelé.

Capture bude dostupný ve Freemode a nabídne nejrůznější výzvy v Los Santos a Blaine County. První zmíněnou je Raid. V této misi se budete muset dostat na základnu soupeře a ukrást jim balíček, který musíte následně doručit na určený bod ve své základně. Abyste vyhráli, musíte mít lepší celkové skóre nebo získat více balíčků.

V lokalitě Vespucci Beach nejsou jen turisti, ale také čtyři frakce, které chtějí získat kontrolu nad oblastí. Dokážete Vespucci Beach vybojovat pro svůj tým ve výzvě Beachin? Třetí misí bude Wargames. Jak samotný název napovídá, půjde o vojenskou operace na letecké základně Fort Zancudo. Týmy musejí najít způsob jak prodat zbraně na černém trhu.

V Hold zase musíte na svou základnu dostat co největší počet balíčků. Buď je můžete najít různě na mapě, nebo je jednoduše ukrást ze základny nepřátelského týmu. Pro výhru musíte dosáhnout lepšího celkového skóre nebo mít více balíčků do vypršení limitu.

Dále na vás čeká boj gangů ve výzvě Block Party odehrávající se v Chamberlain Hills, v GTA zase máte za úkol ukrást označená vozidla, v My Maibatsu zase musíte sehnat Sanchez motorky, ve Field of Screams jde o farmářský traktor v Blaine County, v Contend je balíček umístěn ve středu mapy - musíte se k němu probojovat a dopravit ho na svou základnu - a Salty Snatch vás zase vezme na molo.

Kromě módu Capture obsáhne aktualizace s pořadovým číslem 1.08 i opravu všelijakých chybiček a bugů ve hře. Stáhnout by se vám měla automaticky po zapnutí hry, za předpokladu, že máte konzoli zapojenou k internetu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama